o reteta simpla,dar in acelasi timp deosebita.... deobicei o fac duminica si chiar la masa de revelion ...trebuie s-o incercati merita !!!
-Speli carnea si o pui la marinat 24 de ore in vinul alb,apa,rozmarinul,usturoiul taiat felii subtiri,sarea si piperul;
-Cand o scoti,o stergi cu un servetel si o umpli cu 100 gr cascaval dat pe razatoare,felliile de sunca,bucati de cascaval,ardei rosu si galben taiati betisoare.
-rulezi carnea si o legi cu ata;
-intr-un vas de yena pui sosul de la marinat,asezi rulada si o dai la cuptorul incins la 250 grade pentru aproximativ 45 min.
1
cand rulada e la cuptor din cand in cand se umezeste cu sosul din vas;
2
se serveste alaturi de cartofi natur,caliti in pic in ulei de masline condimentati cu boia,vegeta si patrunjel
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro