Rulada festiva

de Lolly in Porc, 22 Noi 2011 | 3493 vizualizari

 

o reteta simpla,dar in acelasi timp deosebita.... deobicei o fac duminica si chiar la masa de revelion ...trebuie s-o incercati merita !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata  mare carne  de  porc  cu grasime
  • 5 felii de  sunca
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • 200 gr cascaval
  • 200 ml vin alb
  • 50 ml apa
  • 1 crenguta rozmarin
  • 2  catei de usturoi
  • sare,piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada festiva:

-Speli carnea si o pui la marinat 24 de ore in vinul alb,apa,rozmarinul,usturoiul taiat felii subtiri,sarea si piperul;


-Cand o scoti,o stergi cu un servetel si o umpli cu 100 gr cascaval dat pe razatoare,felliile de sunca,bucati de cascaval,ardei rosu si galben taiati betisoare.


-rulezi carnea si o legi cu ata;


-intr-un vas de yena pui sosul de la marinat,asezi rulada si o dai la cuptorul incins la 250 grade pentru aproximativ 45 min.

 

TIPS-URI

1

cand  rulada  e  la  cuptor  din cand  in  cand  se  umezeste  cu sosul din vas;

2

se  serveste alaturi de cartofi natur,caliti in pic in ulei de  masline  condimentati cu  boia,vegeta si patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada festiva" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Cris2711 1

07.08.2013, 00:08

La multi ani!

marianascarlat 1

07.08.2013, 09:10

La multi ani!

MIUTA 1

07.08.2014, 09:27

La multi ani fericiti !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Sarmalute cu praz in dovleac

de abetina 3

ieri la 20:44

MUȘCHIULEȚ ÎMPLETIT ( CU PESTO ȘI ROȘII USCATE)

ieri la 10:50

Gogosele rapide cu scortisoara

ieri la 10:49

Aperitiv cartofi surpriza

de GeorgiG 5

pe 18.09 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Hrișcă cu legume și carne de porc (Grechka s myasom)