Rulada festiva

de Lolly in Porc, 22 Noi 2011 | 3254 vizualizari

 

o reteta simpla,dar in acelasi timp deosebita.... deobicei o fac duminica si chiar la masa de revelion ...trebuie s-o incercati merita !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata  mare carne  de  porc  cu grasime
  • 5 felii de  sunca
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • 200 gr cascaval
  • 200 ml vin alb
  • 50 ml apa
  • 1 crenguta rozmarin
  • 2  catei de usturoi
  • sare,piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada festiva:

-Speli carnea si o pui la marinat 24 de ore in vinul alb,apa,rozmarinul,usturoiul taiat felii subtiri,sarea si piperul;


-Cand o scoti,o stergi cu un servetel si o umpli cu 100 gr cascaval dat pe razatoare,felliile de sunca,bucati de cascaval,ardei rosu si galben taiati betisoare.


-rulezi carnea si o legi cu ata;


-intr-un vas de yena pui sosul de la marinat,asezi rulada si o dai la cuptorul incins la 250 grade pentru aproximativ 45 min.

 

TIPS-URI

1

cand  rulada  e  la  cuptor  din cand  in  cand  se  umezeste  cu sosul din vas;

2

se  serveste alaturi de cartofi natur,caliti in pic in ulei de  masline  condimentati cu  boia,vegeta si patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada festiva" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Cris2711 1

07.08.2013, 00:08

La multi ani!

marianascarlat 1

07.08.2013, 09:10

La multi ani!

MIUTA 1

07.08.2014, 09:27

La multi ani fericiti !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu garnitura de ciupercute si rosii cherry