Rulada in aluat de foietaj cu spanac

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2011 | 5906 vizualizari

 

Cand ti-e dor de o placinta sarata prepara o rulada in aluat de foietaj cu spanac

 

INGREDIENTE

  • 300 gr.spanac proaspat
  • branza dulce de capra 400gr.
  • 1 pachet de foietaj proaspat de 270 gr.
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 2 linguri cu smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada in aluat de foietaj cu spanac:

Rulada in aluat de foietaj cu spanac se prepara foarte rapid si usor. O reteta ce poate fi facuta chiar si de un incepator in ale bucatariei.


Spanacul curatat,spalat si oparit se lasa la scurs si racit. Aluatul se pune intr-o forma de cozonac si separat se bat ouale cu smantana, sarea si piperul, iar spanacul la sfarsit daca este aproape rece. Se taie felii branza si se asaza in tava peste aluat dupa care se rastoarna proportional spanacul amestecat cu ou si deasupra se pune iar branza. Se acopera cu restul de aluat toata suprafata si se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30-40 min.


Pofta buna



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada in aluat de foietaj cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

-Miti- 1

10.09.2011, 22:16

La multi ani mamaie!

mirela0911 1

10.09.2011, 23:11

La multi ani, multa sanatate si tot ce va doriti!

mamaieelena 1

16.09.2011, 23:43

dragi bucatarasi va multumesc mult pentru urari sunteti deosebiti imi pare rau ca nu am raspuns mai repede caci chiar de ziua mea am calatorit si am ajuns seara tarziu drept pentru care nu numai ca nu mai eram in stare de a pune in functiune aparatul dar am fost obosita si cateva zile l-am lasat asa acum am vazut mesajele si imi cer scuze de intarziere

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ruladă-aperitiv din cartofi cu sos de iaurt