Rulada in aluat de foietaj cu spanac

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2011 | 5677 vizualizari

 

Cand ti-e dor de o placinta sarata prepara o rulada in aluat de foietaj cu spanac

 

INGREDIENTE

  • 300 gr.spanac proaspat
  • branza dulce de capra 400gr.
  • 1 pachet de foietaj proaspat de 270 gr.
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 2 linguri cu smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada in aluat de foietaj cu spanac:

Rulada in aluat de foietaj cu spanac se prepara foarte rapid si usor. O reteta ce poate fi facuta chiar si de un incepator in ale bucatariei.

Spanacul curatat,spalat si oparit se lasa la scurs si racit. Aluatul se pune intr-o forma de cozonac si separat se bat ouale cu smantana, sarea si piperul, iar spanacul la sfarsit daca este aproape rece. Se taie felii branza si se asaza in tava peste aluat dupa care se rastoarna proportional spanacul amestecat cu ou si deasupra se pune iar branza. Se acopera cu restul de aluat toata suprafata si se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30-40 min.

Pofta buna

 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada in aluat de foietaj cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Rulada in aluat de foietaj cu spanac-0
Rulada in aluat de foietaj cu spanac-1
Rulada in aluat de foietaj cu spanac-2
Rulada in aluat de foietaj cu spanac-3
Rulada in aluat de foietaj cu spanac-4
Rulada in aluat de foietaj cu spanac-5

COMENTARII (35)

-Miti-

-Miti- 1

10.09.2011, 22:16

La multi ani mamaie!

mirela0911

mirela0911 1

10.09.2011, 23:11

La multi ani, multa sanatate si tot ce va doriti!

mamaieelena

mamaieelena 1

16.09.2011, 23:43

dragi bucatarasi va multumesc mult pentru urari sunteti deosebiti imi pare rau ca nu am raspuns mai repede caci chiar de ziua mea am calatorit si am ajuns seara tarziu drept pentru care nu numai ca nu mai eram in stare de a pune in functiune aparatul dar am fost obosita si cateva zile l-am lasat asa acum am vazut mesajele si imi cer scuze de intarziere

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!