Rulada in aluat de foietaj cu spanac

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2011 | 6816 vizualizari

 

Cand ti-e dor de o placinta sarata prepara o rulada in aluat de foietaj cu spanac

 

INGREDIENTE

  • 300 gr.spanac proaspat
  • branza dulce de capra 400gr.
  • 1 pachet de foietaj proaspat de 270 gr.
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 2 linguri cu smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada in aluat de foietaj cu spanac:

Rulada in aluat de foietaj cu spanac se prepara foarte rapid si usor. O reteta ce poate fi facuta chiar si de un incepator in ale bucatariei.


Spanacul curatat,spalat si oparit se lasa la scurs si racit. Aluatul se pune intr-o forma de cozonac si separat se bat ouale cu smantana, sarea si piperul, iar spanacul la sfarsit daca este aproape rece. Se taie felii branza si se asaza in tava peste aluat dupa care se rastoarna proportional spanacul amestecat cu ou si deasupra se pune iar branza. Se acopera cu restul de aluat toata suprafata si se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30-40 min.


Pofta buna



Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada in aluat de foietaj cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Mitinita 1

10.09.2011, 22:16

La multi ani mamaie!

mirela0911 1

10.09.2011, 23:11

La multi ani, multa sanatate si tot ce va doriti!

mamaieelena 1

16.09.2011, 23:43

dragi bucatarasi va multumesc mult pentru urari sunteti deosebiti imi pare rau ca nu am raspuns mai repede caci chiar de ziua mea am calatorit si am ajuns seara tarziu drept pentru care nu numai ca nu mai eram in stare de a pune in functiune aparatul dar am fost obosita si cateva zile l-am lasat asa acum am vazut mesajele si imi cer scuze de intarziere

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Luscos ardelenesc
  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute din piept de pui la cuptor, cu pilaf de orez

de RODIMUR 7

pe 26.11 la 23:19

Chec cu dovleac si merisoare

de katty 6

pe 26.11 la 18:15

Bors de pipote de curcan

de katty 6

pe 26.11 la 17:37

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

pe 26.11 la 15:56

RETETA RECOMANDATA
Rulada din oua