Rulada in doua culori

de Lau in Dulciuri, 27 Mar 2011 | 3496 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 200 g zahar
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • 4 oua
  • faina cat cuprinda sa iasa un aluat potrivit tare(450 g aproximativ)
  • zahar vanilat
  • 2 linguri cacao
pentru sos de cacao
  • 3 linguri zahar
  • 4 linguri apa
  • 1 lingura margarina
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada in doua culori:

Se amesteca ingredientele,fara cacao,esenta de rom,esenta de vanilie


Se imparte in doua. In una se adauga cacao,esenta de rom,in cealalta esenta de vanilie.


Se amesteca bine,se intind 2 foi se suprapun , se ruleaza si se da la cuptor pana trece testul cu scobitoarea,


Sosul:amestecam toate ingredientele si le punem pe foc pana se topeste margarina.


Cand este gata rulada se lasa sa se raceasca dupa care se toarna siropul de cacao.


Se taie felii.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada in doua culori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Lau 1

29.03.2011, 10:37

teo

Lau 1

29.03.2011, 10:38

kamy

adry88 1

02.06.2011, 12:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti cu ciocolata