Rulada rapida

de Constelatialeu in Prajituri, 29 Sep 2014 | 2539 vizualizari

 

Pentru cei care dau ochii peste cap si lesina ca am folosit crema de la Dr.Oetker,ii rog sa arunce cu rosii,oua,castraveti si alte legume folositoare pe langa casa omului....stiu eu ce sa fac cu ele...

 

INGREDIENTE

  • Rulada
  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar brun
  • 4 linguri de faina
  • Crema
  • 1 plic Creme Ole ciocolata neagra si portocale de la Dr.Oetker
  • cca 300 ml lapte
  • 80 g zahar farin
  • bucatele de ciocolata
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada rapida:

Rulada : Separam albusurile de galbenusuri,batem albusurile spuma tare cu un praf de sare.Adaugam zaharul si continuam sa batem pana obtinem o bezea tare,adaugam galbenusurile ,omogenizam,la final punem faina cernuta.Tava de la aragaz o tapetam cu hartie de copt turnam compozitia si nivelam.Dam tava la cuptorul preincalzit ,este gata cand trece testul scobitorii.Rasturnam rulada pe un servet umed si rulam,lasam sa se raceasca.


Crema : Praful din plic il amestecam cu zaharul si laptele si apoi mixam bine pana incepe sa se intareasca,adaugam bucatele de ciocolata,Lasam la rece crema pana se raceste rulada.


Intindem rulada,punem crema ,apoi rulam,deasupra imbracam cu crema ramasa.Simplu repede si iti faci si pofta de ceva dulce.....unii carcotasi ar spune otrava curata...oare ce nu-i otravit in lumea in care traim.....?

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

-Miti- 1

29.09.2014, 23:09

Ce-mi place reteta ptr rulada. Pot sa pastrez regula asta de 4-4-4 la orice rulada? Faina a iesit

Constelatialeu 1

30.09.2014, 05:59

Adina,eu asa fac mereu si n-am dat gres....

RuxyRux 1

30.09.2014, 23:54

Arata grozav! Si eu folosesc tot blatul de pandispan...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema rapida