Rulada rapida

de Adele in Dulciuri, 29 Sep 2014 | 5181 vizualizari

 

Reteta e de la Clementina : http://www.bucataras.ro/retete/rulada-rapida-65285.html
Cat despre rezultat va spun doar atat e :'' indecenta '' rau si atat de buna ca nu am avut rabdare sa o las la rece prea mult :D :))

 

INGREDIENTE

  • 4 oua.
  • 4 linguri zahar.
  • 4 linguri cu faina.
  • Crema :
  • 200 ml frisca.
  • 100 gr ciocolata topita (crema de ciocolata)
  • Decor :
  • ciocolata.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada rapida:

Pentru inceput se separa albusurile de galbenusuri ,dupa care albusurile se bat bine cu un pic de sare,treptat se adauga zaharul si se continua pana devine o bezea tare.Se adauga galbenusurile ,se amesteca bine si se cerne faina ,se continua sa se amestece pana se omogenizeaza bine.Se pregateste o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pentru 15 minute la 180°.


Cand este gata se scoate si se pune intr-un prosop umed ,se ruleaza usor pentru a da forma si se lasa la racit.


Se pregateste crema ,amestecand frisca batuta cu ciocolata .Se ia blatul ,se intinde crema se ruleaza bine(eu am tinut in foaie de plastic cateva minute la frigider) dupa care se orneaza dupa gust.


De preferat este sa fie tinuta la frigider macar o ora,inainte de fi servita.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Adele 1

30.09.2014, 08:16

diaconta 1

30.09.2014, 21:58

Rapida dar buna

Adele 1

30.09.2014, 22:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema rapida