Spumata de zmeura

de andra154 in Dulciuri, 14 Iul 2020 | 1327 vizualizari

 

Aceasta este o rețetă de vară a familiei mele, de aceea m-am gândit că aș putea să o relatez intrând și în concursul "concurs culinar-vara in farfurie". Sper să vă fie de folos celor care o citiți
retete de vara

 

INGREDIENTE

  • 400 gr zmeura
  • 2 ouă
  • 6 linguri de zahăr
  • Un praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spumata de zmeura:

Se separă albușurile de gălbenușuri, apoi se iau albușurile și împreună cu praful de sare se bat.

Separat se amestecă zmeura cu zahărul, iar apoi se adaugă la spuma de albuș bătută în prealabil. Se mai bat încă o dată timp de un minut până se omogenizează. Se împarte compoziția în 4 boluri care se asezonează cu fructe de pădure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spumata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Rocsi 1

15.07.2020, 19:31

Panacris 1

16.07.2020, 19:40

Yamyy, yamyy!

Gabi154 1

21.07.2020, 12:02

Super reteta!! Mi-a ieșit foarte bine!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Nectar de caise