Rulada vieneza

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2015 | 3753 vizualizari

 

Un aperitiv minunat in prag de sarbatoare sau daca vrei sa-ti impresionezi musafirii.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 50 g mozzarella
  • 1 felie de paine
  • 1 ceapa
  • 2 oua crude
  • 4 oua fierte
  • enibahar
  • coriandru
  • ulei
  • sare, piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada vieneza:

Ceapa se taie marunt si se caleste in 2 linguri de ulei .Se amesteca cu carnea tocata impreuna cu 2 oua crude si felia de paine inmuiata si stoarsa.


Se condimenteaza cu sare, piper, ienibahar, coriandru si se omogenizeaza compozitia.


Se tapeteaza o forma de chec cu hartie de copt si se intinde jumatate din compozitia de carne, se aseaza celelalte 4 oua fierte si se pune restul de compozitie, si se intinde uniform. Se da la cuptor cam 40 minute.


Cand rulada vieneza din carne de porc este aproape gata se scoate tava din cuptor si se pune deasupra felii de mozzarella si o mai lasam 10 minute la cuptor. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

rulada o putem unge cu ou deasupra

2

putem presara cascaval

3

cuptorul trebuie bine incins inainte de-a baga rulada

4

se poate servi calda sau rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada vieneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

08.05.2015, 15:34

buna

Rocsi 1

08.05.2015, 20:44

CE aspectoasa!

mihaelar63 1

14.05.2015, 21:21

Super vieneza ta Imi vine sa trag un vals

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mini franzelute cu lapte si unt
  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata