Sandvis cu carnati picanti si branza

de Angelica in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2013 | 1461 vizualizari

 

Scurt pe doi va zic asa:un deliciu crocant si cu interior cremos si picant!!!

 

INGREDIENTE

  • -pentru 2 sandvisuri-
  • doua mini-baghete lunguiete
  • 1 catel de usturoi
  • 4 bucati mici de carnaciori picanti
  • branza telemea de oaie Delaco(cam 80-100 gr.)
  • cateva crengute de marar
  • putin ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu carnati picanti si branza:

Pentru inceput taiem fiecare mini-bagheta in doua, pe lung.


Asezam toate jumatatile de bagheta intr-o tava si o dam la cuptor, la foc iute pentru 1 minut, dupa care scoatem tava si o punem deoparte.


Intr-o tigaie in care am pus putin ulei de masline prajim foarte putin carnaciorii picanti.Cand sunt usor rumeni, ii luam si ii punem pe un servet de bucatarie.


Frecam apoi cu usturoi fiecare bucata.


Asezam deaspura partii de jos a mini-baghetei cate doi carnaciori, apoi deasupra cate doua felii de branza telemea de oaie Delaco.


Asezam partea de sus a mini-baghetei,si punem sanvisurile gata asamblate in tava.Le dam la cuptor, la foc iute pentru 3 minute, sau pana se inmoaie branza.


Cand sunt gata, le scoatem si punem in fiecare sandvis cate un fir generos de marar verde.


Servim senvisul cald.Vom savura o gustare crocanta, aromata si apetisant de savuroasa.


Pofta mare va doresc!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu carnati picanti si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

diaconta 1

29.10.2013, 14:25

ce ditamai sandvisul,aici iti trebuie ajutoare )))

Lia_ 1

30.10.2013, 05:44

carnatii imi plac, i-as pune si in prajituri

desi vad sigla Delaco, oare n-o trebui sa apara si aici? http://www.bucataras.ro/concurs/

...sau asta e doar pt voturi FB ca n-am prea studiat cu atentie

Angelica 1

30.10.2013, 13:55

Multumesc frumos tuturor!
Va pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saratele din foietaj