Rulou cu cartofi si cascaval

de LUK in Porc, 12 Iun 2011 | 3415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 felii de muschi de porc
  • o lingura de cascaval ras
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • sare,piper,pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou cu cartofi si cascaval:

 Feliile de muschi se bat ca pentru snitel ,se condimenteaza cu sare si piper si se lasa 30min la frigider.Intre timp curatam cartoful,il taiem cubulete mici si il punem la fiert.Dupa ce a fiert,il scurgem de apa, il zdrobim marunt si il amestecam cu cascaval si sare dupa gust.

Punem pe fiecare felie de muschi cate o lingurita din aceasta compozitie si rulam.Daca e nevoie puteti sa prindeti cu o scobitoare marginile.Dam fiecare rulou prin pesmet,apoi prin ou batut in care punem putina sare,iarasi prin pesmet si prajim in ulei incins pana cand se rumenesc pe ambele parti.

TIPS-URI

1

un pic de marar tocat marunt ii va da un plus de savoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou cu cartofi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci in sos de rosii - Simplu si rapid

de laura_n 7

ieri la 14:48

Cornuri pufoase cu magiun si nuci - Reteta usoara si gustoasa

pe 16.07 la 18:12

Șnițel crocant în crustă de semințe cu sos de ciuperci – Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 16.07 la 09:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta taraneasca