Rulou de pui cu sos rose si orez cu legume

de susu in Pui, 3 Mai 2010 | 5435 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru rulou:
  • 150 g piept de pui
  • 25 g sunca presata
  • 25 g ciuperci
  • 10 g cascaval
  • Sare
  • Piper    
  • Pentru sosul de rosii:  
  • 100 g sos de rosii
  • 50 g smantana dulce
  • 5 ml coniac
  • Sare
  • piper    
  • Pentru garniture de orez:  
  • 70 g orez
  • Putina ceapa
  • 1 morcov mic
  • 1 ardei gras mic
  • Sare
  • Piper
  • Patrunjel
  • 10 g unt    
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de pui cu sos rose si orez cu legume:

Ruloul:

Intinzi pieptul de pui, tai sunca presata si cascavalul cubulete iar ciupercile le tai felii. Amesteci cascavalul cu sunca si ciupercile si pui umplutura peste pieptul de pui. Presari sare si piper si rulezi pieptul de pui. Il prinzi cu scobitori si il prajesti in uleiul incins.

Sosul de rosii:

Amesteci sosul de rosii cu smantana, coniacul si presari sare si piper dupa gust.

Orezul:

Fierbi orezul cu 1 cana de apa pana isi tripleaza volumul. Cureti si tai marunt morcovul, ceapa, ardeiul si patrunjelul si le calesti putin in unt. Potrivesti de sare si piper.

Asamblare:

Pui orezul intr-o forma fara fund, pe o farfurie sau un platou si scoti usor forma. Daca nu ai o forma potrivita poti taia o sticla de plastic si o folosesti pe aceasta. In jurul orezului asezi bucatele de rulou taiat. Torni de jur imprejur sos de rosii si decorezi cu orice fruct sau legume doresti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pui cu sos rose si orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

03.05.2010, 13:58

frumoasa portie

Bunica 1

03.05.2010, 22:41

Mmmmmmm, ce bun!

babi5 1

14.12.2014, 16:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui marinate in bere