Snitel de pui crocant

de nadea68 in Pui, 3 Oct 2013 | 1107 vizualizari

 

Piept de pui crocant la cuptor,sanatos si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • rozmarin
  • cimbru
  • ulei
  • fulgi de porumb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui crocant:

Pieptul de pui il taiem felii.


Amestecam pesmetul cu rozmarin uscat maruntit,cimbru si fulgii de porumb macinati.


Pentru impanat pregatim un ou batut,intr-o farfurie faina si in alta pesmetul cu condimente si fulgi de porumb.


Feliile de piept de pui le dam prin faina apoi prin ou si dupa prin pesmet.


Le asezam direct pe hartie de cuptor.


Ungem pieptul cu putin ulei,eu am folosit o pensula de bucatarie.


Punem la cuptor cam 16 minute la 220°.Timpul de coacere poate sa fie mai lung,depinde de grosimea feliilor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui crocant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

laura_n 1

04.10.2013, 14:43

yuuum

Corinuta 1

04.10.2013, 15:34

grozav!

nadea68 1

04.10.2013, 18:06

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui in crusta de fulgi de porumb