Rulou de pui umplut servit cu legume

de nico15 in Pui, 22 Mai 2017 | 1140 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 g de ciuperci
  • un sfert de ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita de mustar Dijon boabe
  • Sare
  • piper
  • un sfert de lingurita de curcuma
  • 5 felii de bacon (feliate subtire)
  • 1 radacina de camote (150g)
  • Unt si lapte pentru piure
  • 2-3 buchetele de broccoli
  • 1 baby chayote
  • 1 baby tzuchini
  • 1 baby corn
  • cateva feliute de morcov
  • Sos de fructe de padure:
  • 100 g mure
  • afine
  • zmeura
  • 2 cubulete de unt
  • Sare
  • piper,
  • 2 linguri de vin rosu demi-dulce
  • Decor:
  • ceapa verde
  • chips de camote
  • flori comestibile
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de pui umplut servit cu legume:

Pentru inceput, curatam ciupercile si le vom taia lamele fine, spalam, curatam ceapa si usturoiul si le taiem fin.


Punem o tigaie non aderenta si adaugam unt. Adaugam ceapa, ciupercile, usturoiul, curcuma si asezonam. Luam de pe foc. Punem o folie de plastic, deasupra asezam bucatile de bacon. Luam pieptul de pui si il vom aplatiza, dupa aceea in punem peste bacon. Adaugam pe rand, mustar si farsa de ciuperci, dupa care rulam bine, cu ajutorul feliilor de bacon, dar pentru siguranta, vom lega cu ata alimentara ruloul.


Astfel format, vom trage la tigaie in ulei, cateva minute ruloul, pana ce acesta va prinde culoare pe toate partile, dupa care il vom transfera in cuptor la, 180°C, pentru aproximativ 25 de minute.


Verificati din cand in cand, dupa expirarea timpului, il scoateti de la cuptor si lasati 10 minute in relax. Curatam radacina de camote de coaja si o vom taia in cubulete de marime potrivita si punem la fiert, cand acesta este fiarta, se pregateste un piure, in care se adauga lapte si unt, dupa care saram (se pregateste la fel ca si piureul de cartofi).


Punem la fiert ( in apa cu sare) in vase separate, morcovul, brocolli impreuna cu fructul de chayote si baby porumbul. Baby tzuchini il taiem longitudinal si il vom pregati pe grill.


Dupa ce legumele sunt fierte, se scot iar legumele verzi, se introduc intr-un vas cu apa rece, pentru a nu isi schimba culoare cateva minute, dupa care toate mini legumele se trag repede in unt, la tigaie, cat sa prinda luciu si culoare.


Sosul de fructe, punem unt in tigaie adaugam fructele, lasam sa fiarba putin, adaugam vinul, asezonam si lasam sa se reduca. Punem sosul in blender, blenduim bine si strecuram.


Decoram ca in imaginile alaturate (un chips de camote, ceapa verde) sau dupa imaginatia fiecaruia.


Pofta buna!


www.reteteleluisupernico.blogspot.com www,transilvaniahostel.blogspot.com

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pui umplut servit cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

23.05.2017, 09:50

dantes 1

23.05.2017, 13:40

Rocsi 1

23.05.2017, 20:47

Bun si gustos preparat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu bambus