Pui cu smantana si castraveti murati

de La Ancuta in Pui, 25 Feb 2013 | 2144 vizualizari

 

De multa vreme nu v-am mai adus si o mancare "adevarata". Noua ne-a placut mult combinatia de pui si smantana cu castraveti acrisori.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 cepe potrivite
  • 250 g ciuperci proaspete
  • 100 ml vin alb
  • 200 ml smatana pentru frisca
  • 100 g smantana
  • 2 castraveti murati
  • 2 lingurite mustar
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana si castraveti murati:

Curatam ceapa si o taiem julienne apoi o punem la calit in 2 linguri ulei de masline si 2 linguri apa. Dupa ce s-a inmuiat adaugam apoi carnea taiata cubulete si amestecam pana cand isi schimba culoarea.


Adaugam ciupercile si lasam sa fiarba pana scade sucul lasat. Stingem cu vin si lasam sa fiarba 10 minute. Adaugam apoi mustarul si smantana pentru frisca si mai lasam la fiert pana scade putin.


La final adaugam smantana si castravetii taiati marunt si potrivim de sare si piper. Lasam sa fiarba pana se leaga sosul iar carnea este patrunsa. Se serveste cald alaturi de garnitura preferata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana si castraveti murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

La Ancuta 1

26.02.2013, 08:56

Sidy

Lorra 1

26.02.2013, 12:29

Ador genul acesta de preparate papa buna

La Ancuta 1

26.02.2013, 12:52

Multumesc Laura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana la tigaie