Pui cu smantana si castraveti murati

de La Ancuta in Pui, 25 Feb 2013 | 5871 vizualizari

 

De multa vreme nu v-am mai adus si o mancare "adevarata". Noua ne-a placut mult combinatia de pui si smantana cu castraveti acrisori.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 cepe potrivite
  • 250 g ciuperci proaspete
  • 100 ml vin alb
  • 200 ml smatana pentru frisca
  • 100 g smantana
  • 2 castraveti murati
  • 2 lingurite mustar
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana si castraveti murati:

Curatam ceapa si o taiem julienne apoi o punem la calit in 2 linguri ulei de masline si 2 linguri apa. Dupa ce s-a inmuiat adaugam apoi carnea taiata cubulete si amestecam pana cand isi schimba culoarea.

Adaugam ciupercile si lasam sa fiarba pana scade sucul lasat. Stingem cu vin si lasam sa fiarba 10 minute. Adaugam apoi mustarul si smantana pentru frisca si mai lasam la fiert pana scade putin.

La final adaugam smantana si castravetii taiati marunt si potrivim de sare si piper. Lasam sa fiarba pana se leaga sosul iar carnea este patrunsa. Se serveste cald alaturi de garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana si castraveti murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

La Ancuta 1

26.02.2013, 08:56

Sidy

Lorra 1

26.02.2013, 12:29

Ador genul acesta de preparate papa buna

La Ancuta 1

26.02.2013, 12:52

Multumesc Laura

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana