Frigarui de pui cu cartofi natur

de VERONICA2607 in Pui, 20 Feb 2012 | 2046 vizualizari

 

preferatele sotului meu....bine recunosc si ale mele...:)

 

INGREDIENTE

  • FRIGARUI:
  • 300 gr carne de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 4-5 ciuperci champinion
  • 1/2 linguita rozmarin
  • 1/2 lingurita menta
  • 1/2 lingurita busuioc
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 10 boabe mustar
  • sare 
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • CARTOFI NATUR:  
  • 2 cartofi mari
  • sare
  • piper
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura patrunjel verde tocat

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu cartofi natur:

Frigarui


In primul rand ne trebuie 6 bete pentru frigarui, pe care le spalam. Carnea o taiem cuburi si punem peste ea toate condimentele:1/2 linguita rozmarin,1/2 lingurita menta, 1/2 lingurita busuioc, 1/2 lingurita boia dulce, 10 boabe mustar, sare si piper dupa gust.Morcovul, ciupercile si ceapa se curata, se spala si se taie. Se ia batul de frigaruie si se baga pe el carnea si legumele alternant, cum dorim se pune 2 linguri de ulei in tigaie, se incinge si se pun frigaruile la parajit, le intoarcem pe toate partile, cand sunt gata se scot pe servetele sa se absoarba uleiul


Cartofii natur


Se curata, se spala si taie cuburi cartofii si se pun la fier in apa cu un praf de sare. Se fierb atat cat sa nu se zobeasca, se scurg de apa si se pune peste ei untul, patrunjelul,sare si piper dupa gust si se acopera cu un capac pentru a se topi untul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Sim0na 1

21.02.2012, 12:44

N-am mai facut de mult frigarui... Arata delicios ale tale!

kamy 1

21.02.2012, 13:25

si ale mele

MIUTA 1

22.02.2012, 17:49

Foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel