Rulou de salau in foaie de orez servit cu garnitura de dovlecei, baby morcovi si baby pastarnac sote

de nico15 in Salau, 15 Iul 2012 | 2286 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati fileuri salau
  • 2 foi de orez
  • ½ de grapefruit
  • 2 oua de prepelita
  • ½ morcov
  • 2 baby morcovi
  • 4 baby pastarnac
  • rucolla
  • sare, piper
  • unt
  • ulei(baie de ulei)
  • 1 dovlecel
  • 1 ou
  • faina
  • 5 catei de usturoi
  • 20 ml de smantana lichida 32%
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de salau in foaie de orez servit cu garnitura de dovlecei, baby morcovi si baby pastarnac sote:

Avem cele doua fileuri, sarate si piperate, intre ele vom adauga o felie de grapefruit, o bara de morcov, una de pepene si un ou de prepelita. Ouale au fost fierte in avans si barele de morcovi trase in unt, dupa aceea le asezam pe fileu: morcovul, grapefruit, pepenele si oul, rulam strans, vom umezi foaia de orez si vom aseza ruloul nostru inauntru, ruland bine.


Rulourile se vor praji in baie de ulei, acesta trebuie sa fie fierbinte. Dupa ce s-a rumenit se scoate pe servetele absorbante si se lasa sa se tempereze si de asemeni sa se indeparteze surplusul de ulei.


Vom curata dovlecelul si vom felia pe lungime, feliile se vor trece prin faina si ou si se vor praji. Baby morcovii si baby pastarnacul se vor fierbe in avans in apa cu sare se vor scurge dupa care se vor sota in unt.


Vom pregati si sosul nostru de usturoi, pisam cateii bine cu sare, adaugam ulei si continuam sa amestecam dupa care adaugam smantana.


Vom decora ca in imaginile alaturate.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de salau in foaie de orez servit cu garnitura de dovlecei, baby morcovi si baby pastarnac sote" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 10:07

Sim0na 1

16.07.2012, 12:11

MotanLaOale 1

16.07.2012, 13:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salau bonne femme