Rulou de salau in foaie de orez servit cu garnitura de dovlecei, baby morcovi si baby pastarnac sote

de nico15 in Salau, 15 Iul 2012 | 3511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati fileuri salau
  • 2 foi de orez
  • ½ de grapefruit
  • 2 oua de prepelita
  • ½ morcov
  • 2 baby morcovi
  • 4 baby pastarnac
  • rucolla
  • sare, piper
  • unt
  • ulei(baie de ulei)
  • 1 dovlecel
  • 1 ou
  • faina
  • 5 catei de usturoi
  • 20 ml de smantana lichida 32%
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de salau in foaie de orez servit cu garnitura de dovlecei, baby morcovi si baby pastarnac sote:

Avem cele doua fileuri, sarate si piperate, intre ele vom adauga o felie de grapefruit, o bara de morcov, una de pepene si un ou de prepelita. Ouale au fost fierte in avans si barele de morcovi trase in unt, dupa aceea le asezam pe fileu: morcovul, grapefruit, pepenele si oul, rulam strans, vom umezi foaia de orez si vom aseza ruloul nostru inauntru, ruland bine.


Rulourile se vor praji in baie de ulei, acesta trebuie sa fie fierbinte. Dupa ce s-a rumenit se scoate pe servetele absorbante si se lasa sa se tempereze si de asemeni sa se indeparteze surplusul de ulei.


Vom curata dovlecelul si vom felia pe lungime, feliile se vor trece prin faina si ou si se vor praji. Baby morcovii si baby pastarnacul se vor fierbe in avans in apa cu sare se vor scurge dupa care se vor sota in unt.


Vom pregati si sosul nostru de usturoi, pisam cateii bine cu sare, adaugam ulei si continuam sa amestecam dupa care adaugam smantana.


Vom decora ca in imaginile alaturate.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de salau in foaie de orez servit cu garnitura de dovlecei, baby morcovi si baby pastarnac sote" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 10:07

Sim0na 1

16.07.2012, 12:11

MotanLaOale 1

16.07.2012, 13:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de sparanghel cu oua
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salau ca-n Ardeal