Rulou piept de pui cu susan

de gamilici in Pui, 1 Mar 2010 | 4525 vizualizari

 

Am gasit reteta pe undeva ,demult si m-am hotarat sa o fac din nou.

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati piept pui
  • 6 felii sunca presata
  • 6 felii cascaval
  • 3 oua
  • 100 g seminte de susan
  • 1 conserva ciuperci
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri sos rosii /chili
  • 2 linguri sos soia;
  • 1 lingurita otet balsamic
  • sare,piper alb , ulei
  • scobitori
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou piept de pui cu susan:

Ciupercile :


Usturoiul se marunteste si se pune intr-o tigaie,apoi se adauga ciupercile , sosul de rosii/chilli ,sosul de soia ,oteul balsamic ,sare si piper.Se tine pe foc aproximativ 7 min.


Pregateala rulou :


Fiecare bucata de piept de taie pe jumatate si se bate cu ciocanul de batut carne. Se sareaza si se pipereaza , apoi se adauga o felie cascaval,o felie sunca presata (cat sa nu depaseasca marimea bucatii de piept) si 1 lingurita amestec de ciuperci.


Se ruleaza si se prinde cu scobitori (ata de gatit).


Cand s-au pregatit toate rulourile se incalzeste ulei intr-o tigaie si se trec rulourile prin ou si prin semintele de susan ,apoi se prajesc pe ambele parti aprox. 3 min.

 

TIPS-URI

1

Ciupercile le puteti pregati cum doriti,dar sa fie gatite inainte de a fi puse in rulou.

2

Vor iesi 6 rulouri (3 bucati x 2)

3

E posibil sa va trebuiasca mai putin cascaval si mai putina sunca presata,depinde de marimea ambalajului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou piept de pui cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

mon74 1

12.03.2010, 15:35

Ramo81 1

27.04.2010, 21:03

Ce bune sunt!!!

Ramo81 1

21.05.2010, 10:31

Am fãcut sãptãmâna trecutã!sunt delicioase,le recomand

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti din piept de pui