Drob de pui

de Angelina_Elena in Pui, 7 Mai 2013 | 5125 vizualizari

 

Am vazut reteta video a Jamilei impreuna cu mama si ne-am apucat de treaba...a iesit foarte bun, si a fost apreciat de toata familia de la mic la mare!:) Multumesc frumos Jamila!:*

 

INGREDIENTE

  • 1 kg inimi si pipote de pui
  • 1 kg ficatei de pui
  • 6 linguri ulei
  • 5 oua
  • 3 cepe mari uscate
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura marar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Pipotele si inimile spalate si curatate, le punem la fiert in apa rece cu putina sare si le lasam sa fiarba pana se inmoaie bine (aproximativ 30 de minute).


Din cand in cand luam cu o paleta spuma care se formeaza deasupra.


Intre timp calim la foc mic facateii in cele 6 linguri de ulei, pana se rumenesc usor.


Scoatem ficatetii intr-un bol si ii lasam sa se raceasca.


In acelasi ulei punem ceapa uscata taiata marunt la calit si o lasam sa se inmoaie bine.


Peste ceapa uscata adaugam apoi ceapa verde si le lasam sa se caleasca impreuna inca 2-3 minute.


Scoatem ceapa in alt bol si o lasam sa se raceasca.


Cand pipetele si inimile s-au fiert, le scurgem de apa si le lasam sa se raceasca.


Dam pipotele,inimile si facateii prin masina de tocat carne.


Intr-un vas mare punem pipotele si inimile, ficatul, ceapa calita, mararul si patrunjelul tocate fin si ouale, condimentam cu sare si piper dupa gust si amestecam total foarte bine.


Turnati compozitia intr-o tava mare de chec tapetata cu hartie de copt si putin ulei.


Nivelam frumos deasupra si dam tava la cuptorul preincalzit pana ce drobul s-a rumenit frumos si oul din compozitie s-a inchegat.


Se serveste rece, cu hrean sau mustar.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Angelina_Elena 1

07.05.2013, 21:18

multumesc Simo!

mihaelar63 1

11.05.2013, 02:02

Super !!! servesc de la tine , cu cel de miel nu ma prea impac

Krystyan Trendy 1

19.06.2014, 09:36

foarte gustos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de toamna cu bureti
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui