Drob de pui

de Angelina_Elena in Pui, 7 Mai 2013 | 4864 vizualizari

 

Am vazut reteta video a Jamilei impreuna cu mama si ne-am apucat de treaba...a iesit foarte bun, si a fost apreciat de toata familia de la mic la mare!:) Multumesc frumos Jamila!:*

 

INGREDIENTE

  • 1 kg inimi si pipote de pui
  • 1 kg ficatei de pui
  • 6 linguri ulei
  • 5 oua
  • 3 cepe mari uscate
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura marar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Pipotele si inimile spalate si curatate, le punem la fiert in apa rece cu putina sare si le lasam sa fiarba pana se inmoaie bine (aproximativ 30 de minute).


Din cand in cand luam cu o paleta spuma care se formeaza deasupra.


Intre timp calim la foc mic facateii in cele 6 linguri de ulei, pana se rumenesc usor.


Scoatem ficatetii intr-un bol si ii lasam sa se raceasca.


In acelasi ulei punem ceapa uscata taiata marunt la calit si o lasam sa se inmoaie bine.


Peste ceapa uscata adaugam apoi ceapa verde si le lasam sa se caleasca impreuna inca 2-3 minute.


Scoatem ceapa in alt bol si o lasam sa se raceasca.


Cand pipetele si inimile s-au fiert, le scurgem de apa si le lasam sa se raceasca.


Dam pipotele,inimile si facateii prin masina de tocat carne.


Intr-un vas mare punem pipotele si inimile, ficatul, ceapa calita, mararul si patrunjelul tocate fin si ouale, condimentam cu sare si piper dupa gust si amestecam total foarte bine.


Turnati compozitia intr-o tava mare de chec tapetata cu hartie de copt si putin ulei.


Nivelam frumos deasupra si dam tava la cuptorul preincalzit pana ce drobul s-a rumenit frumos si oul din compozitie s-a inchegat.


Se serveste rece, cu hrean sau mustar.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Angelina_Elena 1

07.05.2013, 21:18

multumesc Simo!

mihaelar63 1

11.05.2013, 02:02

Super !!! servesc de la tine , cu cel de miel nu ma prea impac

Krystyan Trendy 1

19.06.2014, 09:36

foarte gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Drob de pui in foietaj