RULOURI CU ANANAS

de amalia01 in Dulciuri, 18 Apr 2015 | 837 vizualizari

 

Sa va arat cu ce minunatii ne-am delectat noi de Paste. Am incercat o reteta noua, fiindca mi-am cumparat si eu cornete pentru rulouri...

 

INGREDIENTE

  • Aluat pentru cornete:
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • 1 praf de copt
  • zeama de lamaie
  • 250 g margarina Rama
  • 50 ml lapte
  • faina cat cuprinde

Crema:

  • 1 crema de vanilie Dr. Oetker
  • 200 ml lapte
  • compot de ananas bucati

zahar pudra

Sos de ananas

  • compot de ananas bucati
  • siropul din compot
  • 50 g zahar
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA RULOURI CU ANANAS:

In doi pumni de faina pui margarina taiata cuburi si o freci intre palme, sfaramitand-o. Adaugi oul si incepi sa framanti usor, apoi torni incet laptele caldut si un praf de sare. Stingi praful de copt cu zeama de lamaie si il adaugi in compozitie. Continui sa adaugi faina in timp ce framanti, pana cand obtii un aluat asemanator cu cel de cozonac, ce nu se leaga de mana.


Ungi cornetele cu ulei.


Aluatul il intinzi cu sucitorul in foaie subtire, de cca 2 mm si il tai fasii late de 2 cm. Fasiile le rasucesti pe cornete si le pui in tava, in cuptorul incins, pana cand se rumenesc. Apoi le scoti de pe cornete si le lasi la racit.


Intre timp prepari crema de ananas. Crema de vanilie o prepari conform indicatiilor de pe ambalaj si adaugi ananasul bucati si mixezi, pana totul devine o crema spumaoasa.


Umpli rulourile cu crema de ananas si la tavalesti prin zaharul pudra.


Inainte de a le servi, prepari sosul de ananas astfel: torni intr-o cratita compotul de ananas impreuna cu zaharul si dai in clocot, pana cand scade, apoi pasezi cu o furculita.


Servesti rulourile cu sosul cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "RULOURI CU ANANAS" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Geanina87 1

19.04.2015, 21:19

mirela0911 1

20.04.2015, 14:30

Rahela Velicu 1

19.04.2016, 21:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu capsuni si rubarba