Rulouri cu branza si leurda

de Lau in Lasagna, 17 Mai 2015 | 4039 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi de lasagna
  • 200 g telemea
  • 200 g cas
  • 200 g cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ceapa verde
  • 1 legatura leurda
  • Sos de rosii
  • 700 g rosii la conserva
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • busuioc
  • ulei
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu branza si leurda:

Sosul de rosii-intr-o tigaie adaugam usutoiul tocat si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca pana devine transparenta,adaugam rosiile tocate impreuna cu sucul,restul de ingrediente si lasam sa fiarba cateva min(cca 5 min).Adaugam sosul in tava unsa cu ulei.

Foile de lasagna se fierb in apa cu sare(cat sa le putem rula)

Intr-un bol adaugam branza data prin razatoare,ouale.ceapa verde tocata si leurda calita in putin ulei,condimente dupa gust si amestecam pana ce se omogenizeaza.

Pe fiecare foaie o ungem cu branza rulam si adaugam in sosul de rosii.Adaugam cascaval ras deasupra si dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu branza si leurda" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană