Rulouri cu branza si leurda

de Lau in Lasagna, 17 Mai 2015 | 4016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi de lasagna
  • 200 g telemea
  • 200 g cas
  • 200 g cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ceapa verde
  • 1 legatura leurda
  • Sos de rosii
  • 700 g rosii la conserva
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • busuioc
  • ulei
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu branza si leurda:

Sosul de rosii-intr-o tigaie adaugam usutoiul tocat si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca pana devine transparenta,adaugam rosiile tocate impreuna cu sucul,restul de ingrediente si lasam sa fiarba cateva min(cca 5 min).Adaugam sosul in tava unsa cu ulei.

Foile de lasagna se fierb in apa cu sare(cat sa le putem rula)

Intr-un bol adaugam branza data prin razatoare,ouale.ceapa verde tocata si leurda calita in putin ulei,condimente dupa gust si amestecam pana ce se omogenizeaza.

Pe fiecare foaie o ungem cu branza rulam si adaugam in sosul de rosii.Adaugam cascaval ras deasupra si dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu branza si leurda" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos