Lasagna

de Lily_Musat in Lasagna, 15 Iul 2009 | 9616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru sosul Bechamel:
    • 50 grame unt;
    • 4 linguri faina;
    • 500 ml lapte;
    • 1 lingurita nucsoara macinata;
    • 4 linguri cascaval;
    • 1/2 lingurita piper negru macinat.
    Ingrediente pentru sosul Ragout:
    • 1 morcov razuit;
    • 1 ceapa mare;
    • 1 piept de pui dezosat;
    • 6 rosii decojite;
    • 200 ml suc de rosii;
    • 2 polonice de apa fiarta (supa de legume).
    Alte ingrediente: Un pachet de foi lasagna, pentru deasupra si intre straturile de foi lasagna cascaval razuit 200 grame.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna:

Prima data facem sosul Bechamel.


Untul il topim pana devine lichid, adaugam faina, laptele treptat treptat, omogenizam, asezonam cu sare, piper si nucsoara. Lasam pe foc mic pana se ingroasa ca o ciulama, la sfarsit punem cascavalul si dam de-o parte sosul.


Sosul Ragout...Ceapa o taiem, morcovul il razuim si le calim in ulei. Adaugam pieptul de pui tocat si lasam sa se caleasca pana ce carnita isi schimba culoarea. Adaugam rosiile sucul de rosii si supa si lasam sa fiarba 10 minute.


Foile de lasagna eu le-am oparit pe fiecare in parte.


Intr-un vas de Jena ap pus alternativ, sos bechamel, sos ragu, o foaie de lasagna si cascaval pana s-au terminat toate foile de lasagna.

Vasul Jena cu lasagna l-am bagat la cuptor pentru 30 minute pana sa rumenit.
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (5)

Rodie 1

09.10.2010, 15:53

este una din felurile mele de mancare preferate. multumesc!

Ligia Bxl 1

28.12.2010, 17:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Lasagna