Lasagna rapida

de RuxyRux in Lasagna, 24 Ian 2017 | 3561 vizualizari

 

" Din alta lume"  "Mancarea preferata pe anul 2017"....asa am primit laude... in consecinta nu pot decat sa ma bucur si sa va ofer cu drag reteta!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi pentru lasagna ( eu am avut Barilla)
  • 3 pachetele cu felii de cascaval ( Hochland am pus eu)
  • 1 kg smantana ( puteti pune si mai putina daca doriti)
  • 450 gr. passata de rosii ( Cirio)
  • 1/2 sticluta Ketchup dulce
  • 3 piepti de pui mari
  • 5 linguri ulei masline
  • 1 lingurita zahar
  • busuioc uscat
  • sare dupa gust ( cam doua linguri)
  • piper
  • 2 cani apa
  • 2 cepe mari
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna rapida:

Eu am tocat ceapa impreuna cu carnea, am pus compozitia intr-o cratita maricica, in uleiul incins si am tinut-o pana s-a albit complet...desigur am amestecat permanent, am intors carnea, apoi am pus apa, fix cat sa o acopere si am lasat-o sa fiarba in jur de 10 minute.


Am adaugat busuiocul, pasatta de rosii, sarea, piperul, in jur de 5 linguri ketchup, zaharul, practic in acest moment, am dat gustul care imi place acestui sos.


Intr-o tava dreptunghiulara, aprox. 27/37, am pus cu polonicul putina zeama, am asezat primul strat de foi de lasagna, apoi am pus din nou strat de sos, am pus deasupra cateva linguri de smantana, am intins-o cum am putut, apoi am pus felii de cascaval si din nou am repetat, sos, smantana, cascaval.


Peste ultimul strat de foi, punem partea ramasa de sos, din nou smantana si ketchup, apoi razuim cascaval, presaram busuioc.


Am copt lasagna 40 de minute la 180 de grade C.


O minunatie!


TIPS-URI

1

Daca sosul vi se pare prea fluid, il puteti lega cu o lingura de faina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

RuxyRux 1

29.01.2017, 19:17

Ooooooooooooooooooo Deyuleeeeeeeee! Cat de muuuult ma bucur scumpo! Iti multumesc si eu ca ai probat reteta mea dulce fata frumoasa! Sa va fie de bine!

Rahela Velicu 1

01.02.2017, 20:02

RuxyRux 1

18.02.2017, 00:25

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastrama din piept de rata

ieri la 19:26

Ciorba de zucchini, dreasa cu ou si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 10:21

Desert cheesecake cu mango (fara coacere)

de oanapl 7

pe 13.06 la 20:16

Cartofi noi la cuptor cu bacon si parmezan

de oanapl 7

pe 13.06 la 19:56

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale de post cu praz si ciuperci
  • 09

    MI

  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastrama din piept de rata

ieri la 19:26

Ciorba de zucchini, dreasa cu ou si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 10:21

Desert cheesecake cu mango (fara coacere)

de oanapl 7

pe 13.06 la 20:16

Cartofi noi la cuptor cu bacon si parmezan

de oanapl 7

pe 13.06 la 19:56

RETETA RECOMANDATA
LASAGNA CU SOS BECHAMEL