Lasagna rapida

de RuxyRux in Lasagna, 24 Ian 2017 | 2140 vizualizari

 

" Din alta lume"  "Mancarea preferata pe anul 2017"....asa am primit laude... in consecinta nu pot decat sa ma bucur si sa va ofer cu drag reteta!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi pentru lasagna ( eu am avut Barilla)
  • 3 pachetele cu felii de cascaval ( Hochland am pus eu)
  • 1 kg smantana ( puteti pune si mai putina daca doriti)
  • 450 gr. passata de rosii ( Cirio)
  • 1/2 sticluta Ketchup dulce
  • 3 piepti de pui mari
  • 5 linguri ulei masline
  • 1 lingurita zahar
  • busuioc uscat
  • sare dupa gust ( cam doua linguri)
  • piper
  • 2 cani apa
  • 2 cepe mari
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna rapida:

Eu am tocat ceapa impreuna cu carnea, am pus compozitia intr-o cratita maricica, in uleiul incins si am tinut-o pana s-a albit complet...desigur am amestecat permanent, am intors carnea, apoi am pus apa, fix cat sa o acopere si am lasat-o sa fiarba in jur de 10 minute.


Am adaugat busuiocul, pasatta de rosii, sarea, piperul, in jur de 5 linguri ketchup, zaharul, practic in acest moment, am dat gustul care imi place acestui sos.


Intr-o tava dreptunghiulara, aprox. 27/37, am pus cu polonicul putina zeama, am asezat primul strat de foi de lasagna, apoi am pus din nou strat de sos, am pus deasupra cateva linguri de smantana, am intins-o cum am putut, apoi am pus felii de cascaval si din nou am repetat, sos, smantana, cascaval.


Peste ultimul strat de foi, punem partea ramasa de sos, din nou smantana si ketchup, apoi razuim cascaval, presaram busuioc.


Am copt lasagna 40 de minute la 180 de grade C.


O minunatie!


 

TIPS-URI

1

Daca sosul vi se pare prea fluid, il puteti lega cu o lingura de faina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

RuxyRux 1

29.01.2017, 19:17

Ooooooooooooooooooo Deyuleeeeeeeee! Cat de muuuult ma bucur scumpo! Iti multumesc si eu ca ai probat reteta mea dulce fata frumoasa! Sa va fie de bine!

Rahela Velicu 1

01.02.2017, 20:02

RuxyRux 1

18.02.2017, 00:25

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Lasagne con spinaci