Rulouri cu crema

de Julie in Dulciuri, 12 Iun 2010 | 6236 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 5 linguri zahar
  • 6 linguri ulei
  • 100 ml lapte
  • esenta de vanilie
  • o lingurita cu bicarbonat de amoniu stins in zeama de lamaie
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu crema:

Se bat bine ouale cu zaharul apoi se adauga uleiul, laptele, esenta, bicarbonatul de amoniu stins in zeama de lamaie si faina cat cuprinde, pentru a iesi un aluat potrivit de moale. Se framanta bine.


Intindem apoi o foaie din care taiem fasii inguste si lungi

pe care se rulam in jurul formelor.

Le asezam intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptor pentru 20min.

Cat sunt calde le scoatem de pe forme.


Se pot umple cu orice fel de crema folosind un posh , sau o punga

taiata la un colt.

Eu le-am umplut cu budinca de vanilie.

Deasupra decoram cu ciocolata topita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu crema" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Julie 1

20.06.2010, 10:43

Adinacarla , am spus mai sus pe ce forme le coc, atunci cand am raspuns lui Miha.

love_cherry 1

28.06.2012, 01:00

arataa binee

iri_iri 1

20.12.2012, 18:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Desert Prajitura Ecler