Rulouri cu crema de branza

de Lau in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2015 | 4036 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 1 cana untura
  • 1/2 l lapte
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura sare
  • 1 plic amoniu
  • faina cat cuprinde
  • Crema de branza
  • 400 g branza de vaci
  • 100 g smantana
  • marar verde
  • ceapa verde
  • usturoi verde
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu crema de branza:

Intr-un bol adaugam untura,zaharul,sarea,amoniu si laptele,amestecam dupa care adaugam treptat faina,pana rezulta un aluat omogen si elastic.

Invelim in folie alimentara si dam la rece 1 ora,

Intr-un bol adaugam branza de vaci proaspata,smantana,mararul,ceapa,usturoiul spalat si tocat,sare si piper dupa gust si amestecam bine.Dam la frigider pana umplem rulourile.

Intindem aluatul pe masa infainata taiem fasii de cca 1-2 cm dupa care rulam pe rulourile unse cu ulei,

Le prajim in baie de ulei dupa care le scoatem intr-un vas,le lasam sa se raceasca dupa care le scoatem formele.

Dupa ce sau racit umplem rulourile cu crema cu ajutorul unei lingurite.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu mozzarella, prosciutto si mortadella