Rulouri cu cremvusti

de Rocsi in Porc, 22 Ian 2011 | 2750 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii muschi de porc
  • 5-6 cremvusti de pui(puteti pune si de altfel)
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 2-3 linguri ulei
  • 200 gr rosii decojite in suc propriu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu cremvusti:

Feliile de muschi de porc,le spalam si le tamponam cu niste servetele de bucatarie.


apoi le batem cu un ciocan pentru snitzele,dar nu foarte tare sa le sfaramam.


le condimentam cu sare,piper si boia de ardei.


pe fiecare punem cate un cremvusti,sau cate o bucata(depinde cat de mare este felia de muschi).


FORTE IMPORTANT :NU UITATI SA INTEPATI CREMVUSTII.(nu de alta eu am uitat,si doua rulouri mi-au crapat si nu stiam de ce..hi hi...)...


le rulam si le prindem cu scobitori.


luam un vas yena si il ungem cu putin ulei.


asezam rulourile in vas.


rosiile decojite le tocam marunt si le amestecam cu putintica apa(mai putin de o canita mica).


acest sosulet il turnam peste rulourile.


acoperim vasul cu capacul si il dam in cuptor,pana rulourile sunt gata.


cand s-au facut le scotem din cuptor ,le lasam putin la racorit si servim.


putem servi cu un piure,cartof nature,orez..etc..eu am servit cu o tocanita de ardei..


sunt foarte bune!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu cremvusti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Rocsi 1

25.01.2011, 21:54

retetegg

elena1988 1

11.02.2011, 16:04

adry88 1

21.05.2011, 15:38

ce tare sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu carne de porc si orez la cuptor