Rulouri cu mozzarella, prosciutto si mortadella

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2011 | 5777 vizualizari

 

fiindca aveam resturi de tot felul prin frigider...dar nu ma induram sa le arunc...am preparat aceste rulouri cu mozzarella, prosciutto si mortadella

nu dau cantitati,...ca doar sunt resturi...

 

INGREDIENTE

  • mozzarella
  • felli de prosciutto crudo si cotto
  • felii de mortadella
  • busuioc proaspat
  • rosii
  • pesmet, faina
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu mozzarella, prosciutto si mortadella:

Cum am preparat rulourile cu mozzarella, prosciutto si mortadella

Am feliat mozzarella si rosiile. Pe fiecare felie de mezel am pus  felii de mozzarella si rosie si 2 frunzulite de busuioc ( am facut si fara ), le-am rulat bine si le-am prins cu scobitori.

Am batut ouale bine bine, am adaugat o lingura de faina ca sa fie compozitia mai grosuta, apoi cu grija fiecare rulou l-am dat prin amestecul de ou si apoi prin pesmet si am prajit in ulei bine incins.

Rulourile cu mozzarella, prosciutto si mortadella sunt bune doar calde...mozzarella odata topita, dupa racire se intareste si nu mai e buna...adica nu la fel de buna ca atunci calda...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu mozzarella, prosciutto si mortadella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Ligia Bxl 1

08.09.2011, 19:51

ce bine arata

DIANA B 1

20.01.2012, 09:43

Ai observat ce s-a intamplat pe PASCUPAS , la reteta ta ?

adasev12 1

20.01.2012, 14:23

onesta, te referi la faptul ca au pus sursa ?? am vazut asta...mi-au dat si mesaj pe mail...ca le-am scris eu...si-au cerut si scz daca m-au jignit, cica...macar atat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu magiun si nuci

de Miha 9

ieri la 21:27

Gogosi pufoase

ieri la 20:06

Trandafir placinta cu crema de vanilie si afine

ieri la 17:45

Placinta cu vanilie - reteta unui desert de casa savuros

ieri la 08:43

Prajitura cu foi de bezea, nuca si cacao

pe 20.04 la 21:38

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bulete de mozzarella cu susan