Rulouri cu sunca presata si branza Gouda

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 15 Mar 2015 | 1462 vizualizari

 

Perfecte pentru micul dejun sau o gustare rapida.

 

INGREDIENTE

  • 200 grame Branza Gouda sau cascaval
  • 150 grame sunca presata bio
  • 4 foi de aluat pentru Loempia (pot fi inlocuite cu foi de orez)
  • 2 lingurite de mustar cu miere
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu sunca presata si branza Gouda:

Foile de aluat se decongeleaza, daca sunt congelate.


Branza se taie cuburi mici.


Se aseaza o foie de aluat cu unul dintre colturi spre noi. Se aseaza 1-2 felii de sunca presata aproape de centrul foii. Se aseaza cuburi de branza deasupra si se aduce cotul dinspre noi catre centru, acoperind umplutura, apoi coltul din stanga si cel din dreapta, avand grija ca umplutura sa fie complet acoperita de aluat. Se ruleaza o data, se unge aluatul cu putin apa si se continua rularea pana la capat.


Se pot praji in baie de ulei pentru 5-7 minute pana devin aurii sau se pot unge cu ulei si se coc in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius pentru 10-15 minute.


Se consuma imediat impreuna cu mustarul cu miere.

 

TIPS-URI

1

Pot fi congelate si pastrate pentru 6 luni.

2

In imagini, varianta gatita la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu sunca presata si branza Gouda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

15.03.2015, 19:40

Super!

monik80 1

17.03.2015, 08:43

bune

mirela0911 1

26.03.2015, 11:34

Ce apetisante sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinte cu branza sarata