Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Nici nu va inchipuiti ce bune sunt.......
Desfaceti cu grija foile de placinta,asezati pe o suprafata curata o foaie ,ungeti cu unt/ulei asezati deasupra alta foaie ,radeti branza telemea pe 3/4 din suprafata ,ungeti capatul neacoperit cu telemea, cu ulei ,indoiti capetele ,rulati strans
-asezati ruloul obtinut in tava de copt unsa cu ulei
-procedati la fel cu restul foilor de placinta,lasand putin spatiu intre ele
-rulourile se ung cu putin ulei si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos.
-se pudreaza si se servesc calde sau reci
Pofta buna!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult