Rulouri cu telemea si chimen

de ionela2682 in Dulciuri, 31 Mai 2013 | 1810 vizualizari

 

Nici nu va inchipuiti ce bune sunt.......

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • chimen
  • branza telemea
  • unt/ulei pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu telemea si chimen:

Desfaceti cu grija foile de placinta,asezati pe o suprafata curata o foaie ,ungeti cu unt/ulei asezati deasupra alta foaie ,radeti branza telemea pe 3/4 din suprafata ,ungeti capatul neacoperit cu telemea, cu ulei ,indoiti capetele ,rulati strans


-asezati ruloul obtinut in tava de copt unsa cu ulei


-procedati la fel cu restul foilor de placinta,lasand putin spatiu intre ele


-rulourile se ung cu putin ulei si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos.


-se pudreaza si se servesc calde sau reci


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu telemea si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Alexandra Elena 1

31.05.2013, 17:01

ce imi plac

ionela2682 1

31.05.2013, 17:27

Rocsi 1

31.05.2013, 21:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu multa branza si cascaval