Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic

de AlexTeacher in Peste, 11 Aug 2015 | 3793 vizualizari

 

Nu sunt eu un fan al pestelui, dar Butterfish-ul mi se pare senzational. Daca nu gasiti il puteti inlocui cu oricare peste cu carne alba, mai gras, afumat. Dar acum e pe toate drumurile, gasiti si la Metro, Carrefour sau Cora. E o combinatie care mie-mi place foarte mult.  

 

INGREDIENTE

    • File de butterfish / peste afumat – 150 g
    • Crema de branza cu ciuperci, Delaco – ¾ cutie
    • Batoane de paine prajita, condimentata – cca 8-12 batoane;
    • Ridichi – 2 buc
    • Salata creata – 2 frunze
    • Crema de otet balsamic – 1 lingura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic:



  • Intindeti feliile de peste afumat pe un tocator;




  • Adaugati peste acestea crochete de paine prajita unse in prealabil cu crema de branza cu ciuperci, frunzele de salata si cateva rondele de ridiche;




  • Rulati strans si la sfarsit adaugati crema de otet balsamic pe deasupra;


    Pofta buna !





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Panacris 1

17.08.2015, 18:58

Deciiiii, asta-i musai de probat !

Xandrinne 1

23.08.2015, 08:08

dantes 1

31.08.2015, 10:09

Super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4637 puncte

mirela0911

3047 puncte

 Adi

3000 puncte

Catalina L

2876 puncte

mihaelar63

2819 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Focaccia cu masline

pe 14.09 la 15:44

Prajiturele whoopie

pe 14.09 la 15:29

RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi cu somon afumat