Ceviche Tico de pescado (peste)

de nico15 in Peste, 22 Mai 2017 | 1213 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 file de Tilapia 200 gr
  • 1 ceapa rosie mai mare
  • juice de la 4 lamai
  • 1 leg coriandru
  • sare
  • piper
  • tabasco
  • ½ ardei Jalapeno
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceviche Tico de pescado (peste):

Taiem fileul de peste in cubulete potrivite, nu foarte mici, taiem ceapa rosie cubulete, stoarcem lamaile si adaugam juice-ul peste peste, acesta il va marina.


Taiem fin ardeiul iute, daca este prea puternic, ori punem mai putin, ori nu mai adaugam piper, gustati si este in functie de gustul vostru, nici prea picant sa nu puteti sa il savurati.


Asezonam cu sare, adaugam doar cateva picaturi de tabasco, iar la final, tocam corinadrul si il adaugam. Dam la frigider pentru cel putin doua ore, sa se combine aromele.


O reteta foarte simpla, sanatoasa si foarte populara in Costa Rica, sunt diverse versiuni, Ceviche Mexicano, Peruano, Tico cu o multitudine de combinatii, idea central este peste sau fructe de mare mult suc de lamaie, ceapa rosie si cilantro, preparatul este foarte lichid. Dureaza putin de facut dar trebuie sa stea minim 2 ore la frigider.


Aceasta reteta este foarte ceruta de turistii care trec pragul hostelului nostru din capitala republicii Costa Rica, San Jose, Transilvania Hostel and Catering Events.


Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Mult juice de lamaie, sa marineze bine pestele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceviche Tico de pescado (peste)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

nico15 1

22.05.2017, 14:52

Va invit pe toti la o portie virtuala.

MotanLaOale 1

22.05.2017, 16:21

Rahela Velicu 1

22.05.2017, 18:19

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon cu cartofi prajiti si salata rucola.