Rulouri de curcan pane

de RuxyRux in Curcan, 27 Ian 2017 | 922 vizualizari

 

...Cu diverse umpluturi, de cascaval, de carnati afumati, de pastrama...deosebit de gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de piept de curcan feliat subtire
  • 3 oua
  • 1 cana de pesmet
  • o cana de faina
  • 3 linguri lapte
  • sare dupa gust
  • felii de carnat afumat
  • felii de cascaval
  • felii de pastrama de curcan afumata
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de curcan pane:

Feliile de curcan se spala, se zvanta intr-un prosop de hartie absorbant, se bat cu ciocanul de snitele usor sa nu se rupa, se sareaza usor.


Se pregatesc trei vase, unul cu pesmet, unul cu faina si unul cu ouale batute cu sare si lapte.


Se pune pe fiecare felie de piept, cate o felie de cascaval, sau carnati, sau pastrama si se ruleaza sul, apoi se tavalesc prin faina, se trec prin ou si la final prin pesmet. Se lasa pe un platou sa se usuce putin pesmetul.


Se fac toate rulourile, si numai dupa aceea se trece la prajit.


Daca vedeti ca iese umplutura, prindeti-le cu o scobitoare, insa aveti mare grija sa nu o uitati in interior.


Se prajesc rulourile pe toate partile, fara graba, astfel incat sa se patrunda complet, apoi se scot pe un servet de hartie.


Foarte gustoase!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de curcan pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

29.01.2017, 13:35

Multumesc!

kytz 1

29.01.2017, 18:03

Excelente!

RuxyRux 1

29.01.2017, 18:19

Da daaa) au fost! multu' muuuult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor