Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
dupa o idee preluata de la Nadina...
Carnea se taie cubulete si se pune la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Se perpelesc cubuletele pe toate partile, se adauga putina apa, se acopera cu un capac si se fierbe pana scade zeama si carnea incepe sa se prajeasca.
Usturoiul il pisam cu sare si piper. Adaugam cateva linguri cu ulei de masline si omogenizam, obtinand o pasta. Pasta o turnam peste carne, omogenizam, dam deoparte si lasam la racit.
Mamaliga fierbinte se amesteca cu telemeaua si cascavalul rase pe razatoarea cu ochiuri mari si se omogenizeaza. Se lasa sa se racoreasca putin, apoi se intinde pe o folie alimentara unsa cu unt, intr-o foaie dreptunghiulara de aproximativ 1 cm grosime.
Repartizam carnea pe toata suprafata foii de mamaliga si rulam, ajutandu-ne de folia alimentara. Ruloul obtinut il taiem in bucati de cca 4-5 cm, pe care le punem intr-un vas termorezistent uns cu unt. Punem pe fiecare rulou cate o lingurita de smantana si dam la cuptor la foc mediu, pentru 10-15 minute.
Se serveste cald.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola