Rulouri de porc cu spanac si cascaval

de La Ancuta in Porc, 4 Sep 2012 | 3827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii pulpa de porc
  • 200 g spanac
  • 5 linguri de cascaval ras + 2 linguri
  • 4 catei de usturoi
  • faina
  • 1 ou mare
  • fulgi de porumb zdrobiti
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • boia
  • 10 cartofi noi micuti
  • rozmarin
  • 3-4 crengute de cimbru
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc cu spanac si cascaval:

Batem feliile de carne cu ciocanul pentru snitele apoi le condimentam cu sare, piper si boia. Le lasam la frigider 30 de minute.

Intre timp spalam spanacul si il fierbem 3 minute in apa cu sare. Il scurgem bine si il tocam marunt.

Amestecam spanacul tocat cu 5 linguri de cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici si cu usturoiul pisat. Adaugam putina sare si piper si amestecam pana se omogenizeaza.

Pe fiecare felie de carne punem o lingura de umplutura. Indoim putin marginile si rulam.

Ungem o tava cu ulei de masline.
Rulourile le dam prin faina apoi prin ou iar la sfarsit le tavalim bine prin fulgii de porunb zdrobiti amestecati cu 2 linguri de cascaval ras. Asezam rulourile in tava.
Cartofii curatati si taiati sferturi ii condimentam cu sare, piper si boia. Adaugam putin rozmarin si 1 lingura de ulei de masline si amestecam bine.

Punem cartofii in tava printre rulouri iar deasupra asezam crengutele de cimbru.
Dam tava la cuptor, la foc potrivit timp de 15 minute. Scoatem din cuptor si intoarcem rulourile iar apoi mai lasam la cuptor inca 10-15 minute.

Servim calde cu cartofi si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc cu spanac si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu zmeura si ciocolata

de oanapl 7

ieri la 20:43

Rasol la cuptor, cu cartofi

de oanapl 7

pe 03.12 la 19:34

Reteta de crinkles cu portocala

de laura_n 7

pe 03.12 la 15:22

Supă/ Cremă de linte

pe 01.12 la 20:23

Mazare congelata pentru iarna

pe 30.11 la 20:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj cu ceva fin Delaco si iaurt