Rulouri de pui cu branza topita

de Rocsi in Pui, 26 Feb 2011 | 9280 vizualizari

 

Sunt foarte delicioase!!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 6 felii branza topita
  • 6 felii pastrama(se poate si fara dar eu aveam asa ca am pus)
  • sare
  • piper
  • 200 ml suc de rosii
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu branza topita:

Pieptul de pui (fara piele si os) se spala bine.

se taie in 6 bucati.

se bat cu ciocanul de snitele,dar nu foarte tare ca sa faramati pieptul.

le condimentati pe ambele parti cu sare si piper.

asezati pe fiecare bucata cate o feliuta pastrama si o felie branza topita.

rulati sau impachetati si prindeti cu scobitori.

ungeti o tava cu putin ulei.

asezati rulourile in ea.

sucul de rosii il amestecati cu 4-5 linguri apa si il turnati peste rulouri.

untul il taiati bucati mici si ii dati drumul printe rulouri.

acoperiti tava cu staniol si bagati-o in cuptor,la o temperatura potrivita.

cand sunt aproape gata rulourile,scoateti staniolul si mai lasati cam 5 minute in cuptor,la foc mai mare.

apoi le scoateti si le presarati cu patrunjel verde.

pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu branza topita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Rocsi 1

01.03.2011, 18:53

da pana cris pot fi si o varianta de cordon bleu..insa am preferat sa le fac asa la cuptor..

mihaelar63 1

07.04.2011, 02:36

La favorite cu reteta aceasta
Ce bine ti-au iesit inimioarele din sos de rosii la decor
Te lauda si o ardeleanca

adry88 1

21.05.2011, 12:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui in sos barbeque