Chifle chinezesti

de Adinuta san in Pui, 21 Apr 2012 | 3948 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 140 ml lapte
  • 250 gr faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita de drojdie uscata

Pentru umplutura

  • 250 gr piept de pui,taiat bucatele
  • 3 cepe verzi
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura de miere
  • 2 cm de ghimbir proaspat,ras
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle chinezesti:

Intr-un bol se pune laptele caldut ,drojdia si zaharul. Dupa 5 minute se adauga faina,untul si sarea si se framanta un aluat ,care se lasa deoparte pana se dubleaza.


Intre timp preparam umplutura. Amestecam puiul,sosul de soia,mierea si ghimbirul cu o lingura de ulei si lasam deoparte,la frigider si acoperit ,30 de minute.


Se incalzeste un wok,se adauga cealalta lingura de ulei si se prajesc bucatile de pui,cam 5 minute. Se adauga ceapa verde taiata si se mai prajeste 2 minute. Se adauga sare si piper dupa gust.


Aluatul se imparte in 8 bucati si din fiecare se intinde un disc de 10-13 cm.Adaugam umplutura fiecarei bucati,adunam marginile aluatului si lipem capetele,apoi le asezam in tava cu partea lipita jos.


Acoperim chiflele cu un prosop umed si le mai lasam sa creasca 30 minute. Le presaram cu seminte de susan si le coacem in cuptorul preincalzit 15-20 minute. Se servesc calzi sau reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle chinezesti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

deliciousflavours 1

22.04.2012, 19:25

la fix mi-am gasit si eu sa citesc reteta...se apropie ora cinei...ce pofta mi-ai facuuuut

mamaieelena 1

22.04.2012, 19:26

bune

gaby_duceag 1

22.04.2012, 20:52

da' ce-mi plac!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Painici cu lapte si cartofi