Pui cu mascarpone şi smântână

de diaconta in Pui, 5 Noi 2011 | 9743 vizualizari

 

Nu scriu introducere că mi-e lene.Spun doar că-i buuuuuun bun.O să vedeţi voi dacă vă faceţi ,sau vă grăbiţi să ajungeţi la masă.Vă las adresa….de mail.

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui
  • Ciuperci din conserva
  • Un morcov
  • 100 gr mascarpone
  • 3 linguri smântâna
  • O lingura ulei de masline
  • Supa de legume sau vin (100 ml)
  • Sare,piper alb
  • Marar si patrunjel verde
  • Rozmarin  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu mascarpone şi smântână:

Pieptul de pui se taie bucati.Punem uleiul de masline într-o tigaie,când s-a încins,punem bucatile de piept de pui,condimentam.Lasam sa se prajeasca,spre final adaugam si rozmarinul.Scoatem bucatile de carne pe un prosop absorbant si lasam acoperit pana cand facem sosul.

Morcovul l-am curatat si l-am facut „fideluta” cu ajutorul curatitorului de legume.Scurgem ciupercile (as fi preferat proaspete,dar nu am gasit).In uleiul in care am prajit carnita,punem morcovii si ciupercile.Le lasam pana cand se înmoaie.Apoi punem putina supa de legume si lasam sa fiarba 4-5 minute.Am preferat supa de legume,mai ales ca am avut ciuperci din conserva.

Amestecam crema mascarpone cu smântâna,apoi turnam putin sos din tigaie ca sa „încalzim” amestecul.Turnam crema de smântâna peste ciuperci,mai lasam sa fiarba cateva minute.La final adaugam pieptul de pui si verdeata.

Am servit cu garnitura de cus-cus.

Poftă bună !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mascarpone şi smântână" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

diaconta 1

15.01.2012, 19:45

vezi sa nu te auda Mircea Ela,ca iar o pui

ela 1

15.01.2012, 19:49

cred ca Mircea a plecat in centru,sa-l huiduie pe Basescu

Bya Ralu 1

10.02.2012, 17:30

ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci champignons si smantana