Rulouri de pui cu branza topita

de Rocsi in Pui, 26 Feb 2011 | 9218 vizualizari

 

Sunt foarte delicioase!!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 6 felii branza topita
  • 6 felii pastrama(se poate si fara dar eu aveam asa ca am pus)
  • sare
  • piper
  • 200 ml suc de rosii
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu branza topita:

Pieptul de pui (fara piele si os) se spala bine.

se taie in 6 bucati.

se bat cu ciocanul de snitele,dar nu foarte tare ca sa faramati pieptul.

le condimentati pe ambele parti cu sare si piper.

asezati pe fiecare bucata cate o feliuta pastrama si o felie branza topita.

rulati sau impachetati si prindeti cu scobitori.

ungeti o tava cu putin ulei.

asezati rulourile in ea.

sucul de rosii il amestecati cu 4-5 linguri apa si il turnati peste rulouri.

untul il taiati bucati mici si ii dati drumul printe rulouri.

acoperiti tava cu staniol si bagati-o in cuptor,la o temperatura potrivita.

cand sunt aproape gata rulourile,scoateti staniolul si mai lasati cam 5 minute in cuptor,la foc mai mare.

apoi le scoateti si le presarati cu patrunjel verde.

pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu branza topita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Rocsi 1

01.03.2011, 18:53

da pana cris pot fi si o varianta de cordon bleu..insa am preferat sa le fac asa la cuptor..

mihaelar63 1

07.04.2011, 02:36

La favorite cu reteta aceasta
Ce bine ti-au iesit inimioarele din sos de rosii la decor
Te lauda si o ardeleanca

adry88 1

21.05.2011, 12:08

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui chinezesc cu alune (Pui Gongbao)