Chiftelute marinate la CrockPot

de Oana in Pui, 26 Mai 2015 | 11857 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • carne tocata de pui- 400 g
    • morcov- 1 buc
    • ceapa- 1 buc
    • usturoi- 4 catei
    • patrunjel tocat- 2 linguri
    • ou- 1 buc
    • pesmet- 2 linguri
    • sare si piper- dupa gust
    • Pentru sos:
    • rosii in bulion- 200 g
    • apa- 100 ml
    • ceapa- 1 buc
    • usturoi- 2 catei
    • otet balsamic- 1 lingura
    • zahar- ½ lingurita
    • sare si piper- dupa gust
    • cimbru- o crenguta
    • rozmarin- o crenguta
    • oregano- o crenguta
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marinate la CrockPot:

  • Amestecati carnea tocata cu morcovul, usturoiul si ceapa date pe razatoarea cu ochiuri mici, adaugati verdeata, oul, pesmetul si condimentati dupa gust

  • Framantati bine carnea si formati chiftelute pe care le asezati in vasul slow cooker-ului CrockPot 3,5 l

  • Pentru sos, amestecati rosiile in bulion taiate cuburi mici cu apa, ceapa taiata solzisori, usturoiul taiat feliute, otetul balsamic, zaharul, sare si piper dupa gust si turnati usor peste chiftelute

  • Puneti deasupra crengutele de cimbru si rozmarin si frunzulitele de oregano si setati CrockPot pe modul de gatire High

  • Lasati sa se gateasca timp de 3 ore

  • la final presarati patrunjel verde tocat

 

 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

La final, puteti adauga o lingurita de amidon dizolvata in apa rece pentru a ingrosa sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate la CrockPot" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu piept de pui si smantana