Perisoare cu sos de smantana si ciuperci

de Miha in Pui, 28 Oct 2009 | 3238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare:
  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 2 catei usturoi
  • 1 ou
  • patrunjel
  • sare si piper alb
  • Pentru sos:
  • 300 g smantana
  • 400 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei de masline
  • marar
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare cu sos de smantana si ciuperci:

Pieptul de pui il tocam impreuna cu celelalte ingrediente. Formam perisoarele cu mana umeda, pe care le punem la fiert intr-un vas cu apa clocotind.

Ciupercile le punem la fiert in apa cu sare si putin otet.

Ceapa tocata marunt o calim putin in uleiul de masline. Adaugam perisoarele si ciupercile scurse bine de apa in care au fiert. Punem si smantana, potrivim gustul de sare si piper. Mai dam cateva clocote, iar inainte de a stinge focul adaugam si mararul tocat marunt.

Se serveste cald, cu mamaliguta.

 

TIPS-URI

1

in sosul de smantana se poate adauga si o lingura de faina, daca sosul va place mai gros

2

dupa preferinta, se pot adauga si 1-2 catei de usturoi

RETETA IN IMAGINI

Perisoare cu sos de smantana si ciuperci-0
Perisoare cu sos de smantana si ciuperci-1
Perisoare cu sos de smantana si ciuperci-2

COMENTARII (2)

sandytza

sandytza 1

28.10.2009, 15:06

de mult nu am mai facut reteta asta cred ca e timpul sa o refac. Diferenta e ca eu nu faceam cu ciuperci , in rest e la fel ca a ata. Acum am sa pun si ciuperci. Merci de idee . Pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!