Perisoare cu sos de smantana si ciuperci

de Miha in Pui, 28 Oct 2009 | 5931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare:
  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 2 catei usturoi
  • 1 ou
  • patrunjel
  • sare si piper alb
  • Pentru sos:
  • 300 g smantana
  • 400 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei de masline
  • marar
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare cu sos de smantana si ciuperci:

Pieptul de pui il tocam impreuna cu celelalte ingrediente. Formam perisoarele cu mana umeda, pe care le punem la fiert intr-un vas cu apa clocotind.

Ciupercile le punem la fiert in apa cu sare si putin otet.

Ceapa tocata marunt o calim putin in uleiul de masline. Adaugam perisoarele si ciupercile scurse bine de apa in care au fiert. Punem si smantana, potrivim gustul de sare si piper. Mai dam cateva clocote, iar inainte de a stinge focul adaugam si mararul tocat marunt.

Se serveste cald, cu mamaliguta.

TIPS-URI

1

in sosul de smantana se poate adauga si o lingura de faina, daca sosul va place mai gros

2

dupa preferinta, se pot adauga si 1-2 catei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare cu sos de smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (2)

sandytza 1

28.10.2009, 15:06

de mult nu am mai facut reteta asta cred ca e timpul sa o refac. Diferenta e ca eu nu faceam cu ciuperci , in rest e la fel ca a ata. Acum am sa pun si ciuperci. Merci de idee . Pup

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pui cu urechi de lemn