Rulouri de pui cu dovlecel si bacon

de adela1981 in Pui, 1 Aug 2012 | 2378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr piept de pui
  • 200 gr dovlecel
  • 50 gr bacon crud -uscat
  • sare,
  • piper
  • boia de ardei iute / fulgi de ardei iute
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu dovlecel si bacon:

Nu cred ca are nevoie de foarte multa prezentare, doar ca este usor de pregatit si de mancat :)


In primul rand se spala dolvlecelul si se taie fasii cat mai subtiri, pe diagonala. Intr-o tigaie sau grill, se stropeste cu putin ulei de masline si se aseaza dovlecelul taiat fasii. Se lasa la prajit cate un minut pe fiecare parte, apoi se scot sa se raceasca. Intre timp se feliaza pieptul de pui, si se condimenteaza cu sare, piper proaspat rasnit si boia de ardei iute, eventual fulgi de ardei iute. Se aseaza pe fiecare felie de carne, o felie de dovlecel si o felie de bacon. Se ruleaza cu grija si se prinde cu o scobitoare, asa se procedeaza cu fiecare felie de carne in parte.


Ungem cu putin ulei de masline, un vas termorezistent, apoi asezam bucatile de carne rulate. Turnam vinul deasupra, acoperim cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins cca 20 min, apoi descoperim si lasam pana ce se rumenste deasupra.

TIPS-URI

1

Pentru o masa usoara si copioasa va recomand, cartofi natur cu mult patrunjel verde, sau o garnitura de orez. Cand se descopera de hartie de copt, se poate rade cascaval deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu dovlecel si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

02.08.2012, 11:32

laura_n 1

02.08.2012, 11:47

bun tare de tot

gaby_gabytza 1

03.08.2012, 17:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de rosii, cu parmezan si crutoane

de RODIMUR 7

ieri la 22:49

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

pe 22.09 la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

pe 22.09 la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu carnat si fulgi de porumb, la cuptor