Rulouri de pui cu dovlecel si bacon

de adela1981 in Pui, 1 Aug 2012 | 1276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr piept de pui
  • 200 gr dovlecel
  • 50 gr bacon crud -uscat
  • sare,
  • piper
  • boia de ardei iute / fulgi de ardei iute
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu dovlecel si bacon:

Nu cred ca are nevoie de foarte multa prezentare, doar ca este usor de pregatit si de mancat :)


In primul rand se spala dolvlecelul si se taie fasii cat mai subtiri, pe diagonala. Intr-o tigaie sau grill, se stropeste cu putin ulei de masline si se aseaza dovlecelul taiat fasii. Se lasa la prajit cate un minut pe fiecare parte, apoi se scot sa se raceasca. Intre timp se feliaza pieptul de pui, si se condimenteaza cu sare, piper proaspat rasnit si boia de ardei iute, eventual fulgi de ardei iute. Se aseaza pe fiecare felie de carne, o felie de dovlecel si o felie de bacon. Se ruleaza cu grija si se prinde cu o scobitoare, asa se procedeaza cu fiecare felie de carne in parte.


Ungem cu putin ulei de masline, un vas termorezistent, apoi asezam bucatile de carne rulate. Turnam vinul deasupra, acoperim cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins cca 20 min, apoi descoperim si lasam pana ce se rumenste deasupra.

 

TIPS-URI

1

Pentru o masa usoara si copioasa va recomand, cartofi natur cu mult patrunjel verde, sau o garnitura de orez. Cand se descopera de hartie de copt, se poate rade cascaval deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu dovlecel si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

02.08.2012, 11:32

laura_n 1

02.08.2012, 11:47

bun tare de tot

gaby_gabytza 1

03.08.2012, 17:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu "Ceva fin"