Rulouri de pui cu masline

de Miha in Pui, 26 Dec 2010 | 7517 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • cateva masline fara samburi
  • bacon
  • rasnita Kotanyi "Verdeturi italiene"
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu masline:

Pieptul de pui se feliaza. Fiecare bucata de carne se pune intre 2 folii alimentare si se bate usor cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu "verdeturi italiene". Amestecul contine si sare, nu mai este nevoie sa adaugati sare suplimentar.

Asta fu cea mai grea operatiune, caci am avut nevoie de ajutoare. :))))

Pe fiecare bucata de carne se presara masline, atatea cate doriti, apoi se ruleaza cat mai strans posibil. Invelim rulourile in felii subtiri de bacon si le punem intr-un vas termorezistent in care am turnat 1/2 pahar cu apa. Dam la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste si grasimea de pe bacon se topeste.

Se serveste cald cu garnitura de piure de cartofi ca la mama acasa. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (51)

ionix 1

28.12.2010, 15:21

o să-mi fac eu... cândva dar OOOOO nu vreau UN

epurasha2bb 1

30.12.2010, 11:15

ionix ai grija ce-ti doresti! eu am vrut Un si au iesit 2 OO

onuta 1

01.01.2011, 18:50

foarte bun, la multi ani 2011

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu cartofi umpluti