Pui cu usturoi si ciuperci

de gaby_duceag in Pui, 19 Dec 2010 | 3203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne pui
  • 500 gr ciuperci
  • o ceasca vin alb
  • 5 catei usturoi
  • o ceapa
  • un cub knor legume
  • sare
  • piper
  • 300 gr smantana
  • o lingura amidon
  • 50 gr ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu usturoi si ciuperci:

Carnea de pui se spala , se scurge bine si se pune la calit in uleiul de masline.


Se rumeneste usor pe toate partile apoi se adauga ceapa taiata julien si cipercile taiate felii( daca-s din conserva se scurg si se adauga direct, daca-s crude se fierb in prealabil pe jumatate).


Se calesc toate inca 5 minute apoi se adauga ceasca de vin.


Se fierbe pana se evapora vinul apoi se adauga o cana apa si cubul de knor.


Se pune capac si se fierbe la foc mic 30 minute (acum ..depinde si de carne, trebuie sa fie fiarta).


E momentul sa adaugam smantana amestecata cu amidonul si usturoiul taiat felii.


Mai dam cateva clocote , potrivim gustul de sare (daca mai este necesar) si piper apoi servim cu pofta alaturi de mamaliguta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu usturoi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

lilik 1

21.12.2010, 11:34

mena29 1

25.12.2010, 14:19

Ce bine arata

Cris2711 1

26.12.2010, 17:44

super bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Furnicuta
  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu