Pui cu usturoi si ciuperci

de gaby_duceag in Pui, 19 Dec 2010 | 3594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne pui
  • 500 gr ciuperci
  • o ceasca vin alb
  • 5 catei usturoi
  • o ceapa
  • un cub knor legume
  • sare
  • piper
  • 300 gr smantana
  • o lingura amidon
  • 50 gr ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu usturoi si ciuperci:

Carnea de pui se spala , se scurge bine si se pune la calit in uleiul de masline.


Se rumeneste usor pe toate partile apoi se adauga ceapa taiata julien si cipercile taiate felii( daca-s din conserva se scurg si se adauga direct, daca-s crude se fierb in prealabil pe jumatate).


Se calesc toate inca 5 minute apoi se adauga ceasca de vin.


Se fierbe pana se evapora vinul apoi se adauga o cana apa si cubul de knor.


Se pune capac si se fierbe la foc mic 30 minute (acum ..depinde si de carne, trebuie sa fie fiarta).


E momentul sa adaugam smantana amestecata cu amidonul si usturoiul taiat felii.


Mai dam cateva clocote , potrivim gustul de sare (daca mai este necesar) si piper apoi servim cu pofta alaturi de mamaliguta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu usturoi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

lilik 1

21.12.2010, 11:34

mena29 1

25.12.2010, 14:19

Ce bine arata

Cris2711 1

26.12.2010, 17:44

super bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu pui si legume