Ciulama de pui cu ciuperci

de Dya Daniela Andrei in Pui, 3 Sep 2013 | 3792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ciuperci
  • 6-8 copanele de pui
  • 2 cepe mari
  • sare dupa gust
  • o cana cu supa de pui
  • o legatura de marar verde
  • smantana atat cat considerati
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu ciuperci:

Rumenim copanelele usor, adaugam ceapa tocata si o lasam pana devine translucida. Punem ciupercutele (eu le-am prajit putin inainte :) ), supa de pui, saram dupa gust si lasam sa fiarba totul, la foc potrivit pentru 15-20 de minute. Adaugam si smantana, amestecam usor si o lasam cat sa dea intr-un clocot. Presaram marar proaspat dupa ce luam ciulamaua de pe foc.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Daca alegeti sa folositi delikat in loc de sare, trebuie sa stiti ca ii confera o culoare galbuie, nu prea potivita pentru ciulama

2

Eu aleg ciuperci de dimensiuni mici, insa, daca nu va plac asa, le puteti felia

3

Imi place ca ciulamaua sa aiba gust de smantana si nu urme ale gustului, de aceea eu folosesc o cutie mare de 1000 gr

4

Copanelele se strang la fiert, puteti folosi piept de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Dya Daniela Andrei 1

04.09.2013, 10:28

Asa este Ruxy, pacat nu am reusit o prezentare mai buna.

Reteta-Video 1

04.09.2013, 14:52

Excelent!

Micutza Luana 1

04.09.2013, 20:03

imi place la nebunie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos alb de ciuperci