Pachetele cu pui si legume

de MonaMimi in Pui, 5 Feb 2015 | 3369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati piept de pui
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa galbena
  • 2 catei de usturoi
  • 100 g porumb
  • 6 linguri de bulion
  • 4 linguri vin alb
  • 1 legatura de patrunjel
  • 3 linguri smantana
  • 4 lipii libaneze
  • 1 galbenus
  • 100 g cascaval
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu pui si legume:

Taiem ceapa solzisori, ardeii fasii, usturoiul tocat marunt, iar pieptul de pui dezosat il taiem cubulete. Intr-o tigaie incingem putin ulei si calim ceapa, usturoiul si ardeii la foc mic. Stingem cu 4 linguri vin alb si mai lasam putin pe foc ca sa se evapore alcoolul. Dam deoparte.

Intr-o alta tigaie rumenim bucatelele de pui apoi adaugam legumele calite si verdeata tocata. Punem 3 linguri de bulion si porumbul, potrivim de sare si piper. Amestecam bine si lasam sa fiarba 2-3 minute la foc mic.

Intindem fiecare lipie umplem cu amestecul de legume si carne si impachetam. Asezam pachetelele intr-o tava pe care am uns-o cu restul de bulion. Ungem pachetelele cu galbenus adaugam smantana peste pachetele si presaram cascaval razuit.

Dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

TIPS-URI

1

Sunt foarte bune si cu ardei iute sau servite cu sos de smantana cu usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Panacris 1

06.02.2015, 18:10

Interesant!

MonaMimi 1

06.02.2015, 18:36

Rocsi 1

06.02.2015, 20:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Shaorma la farfurie