Rulouri de pui cu spanac si sparanghel pe pat de broccoli

de Valclaudia in Pui, 6 Iun 2015 | 713 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola pulpe superioare de pui dezosate (9 bucati)
  • o mana frunze proaspete de spanac
  • 5 tije de sparanghel alb
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1 broccoli (al meu era cam trecut dar mi-a parut rau sa-l arunc)
  • putina boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu spanac si sparanghel pe pat de broccoli:

Spanacul se spala sub jet de apa rece si se taie fasii, apoi se caleste in tigaia antiaderenta 2-3 minute intr-o lingura ulei de masline. Nu uitam sa presaram un praf de sare si putin piper pentru gust.


Pulpele de pui dezosate se desfac, presaram sare si piper dupa gust, apoi punem in strat subtire spanac calit si 1 bucata sparanghel curatat si spalat la mijloc.


Rulam carnea si prindem capetele cu scobitori.


Procedam la fel si cu celelalte 8 pulpe.


Preincalzim cuptorul la 175 grade.


Buchetelele de broccoli spalate se aseaza intr-o tava de yena, deasupra asezam rulourile,presaram putina boia dulce pentru culoare, picuram putin ulei de masline si acoperin forma cu staniol.


Dam macarea acoperita la cuptor pentru 25 minute, apoi indepartam staniolul si intoarcem rulourile la fiecare 5 minute pana se rumenesc dupa preferinta. Eu le-am mai lasat alte 30 minute.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu spanac si sparanghel pe pat de broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

simona72 1

06.06.2015, 17:57

Ce de bunatati pregatesti !!

Bya Ralu 1

06.06.2015, 18:08

MOKUSKA 1

06.06.2015, 19:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu Philadelphia,sunca si bacon