Rulouri din carne de manzat

de Panacris in Vita, 24 Ian 2016 | 1199 vizualizari

 

O ediție reviziuită a rulourilor din carne de mânzat. Ușor, ușor o să mă împrietenesc cu carnea de mânzat ;) 

 

INGREDIENTE

  • Carne de mânzat feliat subțire ( snițel) 16 bucăți,
  • Sare iodată,
  • Piper proaspăt măcinat,
  • Muștar cu busuioc 4 linguri,
  • Bacon 16 bucați, cca. 200 g,
  • Castraveți acri 4 bucați,
  • Ulei de măsline,
  • Cleme pentru rulade.
  • Morcovi 1 bucată,
  • Apio 2 tije,
  • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • Păstârnac ½ bucată,
  • Pătrunjel rădăcină ½ bucată.
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de manzat:

Feliile de carne preparate, ca pentru snițel, adică feliate cât mai subțire, se asezonează cu sare, piper, apoi se ung cu muștar. Pe fiecare bucată de carne asezonată, se așează o felie de bacon, bastonașe de castravete acru, apoi se rulează, se prind cu scobitori sau cleme speciale pentru rulade. P.S. De data asta chiar nu a fost nevoie să le fixez cu cleme, au rămas rulate, deoarece carnea a fost foarte subțire ;) Legumele se curăță, se feliază și se pun la călit cu puțin ulei de măsline în Kukta, vasul minunat cu subpresiune.


Rulorile obținute se prăjesc într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, pe fiecare parte. După ce s-au rumenit se așează pe patul de legume călite din Kukta, se adaugă apă, atât cât să le acopere, apoi vasul se închide ermetic și se lasă la fiert, după ce începe să fluiere :D, cca. 60 de minute. După ce timpul s-a scurs, se deschide cu atenție vasul, se transfer rulourile și legumele, într-un vas termorezistent, ce se introduce în cuptorul preîncins cca. 15 minute la 200 grade, atât cât să se rumenească un pic. Spor și poftă bună!


Rulorile se servesc fierbinți acompaniate de piure din cartofi în cazul nostru, dar deobicei cu varză roșie călită și găluște din cartofi, nemțești ;) Spor și poftă bună!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de manzat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mirela0911 1

26.01.2016, 15:13

mihaelar63 1

02.02.2016, 00:17

Delicioase

Zamfira 1

02.02.2016, 11:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Muschi a la Masterchef