Rulouri din carne de pui cu sunca si cascaval

de violeta30 in Mancaruri cu carne, 11 Oct 2014 | 846 vizualizari

 

O reteta foarte usoara si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui mai mare
  • 5-6 felii de cascaval
  • 5-6 felii de sunca sau muschi file
  • ciuperci
  • sare
  • condimente
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de pui cu sunca si cascaval:

Se spala pieptul de pui, se sterge si se feliaza ca pentru snitele (5-7 bucati). Se bat bucatile de pui cu ciocanul de snitele, se sareaza, se condimenteaza si se pune pe fiecare bucata de pui cate o felie de cascaval peste care se aseaza felia de sunca si se ruleaza strans. Se prinde ruloul cu ace de carne sau cu scobitori si se aseaza bine intr-un vas de yena. Dupa ce am asezat toate rulourile se presara ciupercile taiate si putina sare sau vegeta. Se stropesc cu putin ulei si se introduc la cuptor. Capacul de la vas face toata treaba ;) se fac mai mult in aburi. Se lasa la copt cam 45-50 minute in functie de cuptor.


Se servesc alaturi de orice garnitura.


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

se pot pune si bastonase de legume sau ciuperci pe ultimul strat, dupa care se ruleaza bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de pui cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

11.10.2014, 20:43

reisnaor_2006 1

11.10.2014, 22:27

babi5 1

13.10.2014, 18:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi cu gusa