Rulouri din clatite, umplute cu somon afumat si ton

de mamaieelena in Peste, 25 Mar 2012 | 3810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru clatite;
  • 2 oua
  • 100g faina
  • 250ml(aproximativ)lapte
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • umplutura:
  • 200g somon afumat
  • 1 conserva de ton in apa
  • 150g branza dulce
  • cateva fire de marar tocat
  • 1 lingurita de ceapa tocata(foile verzi)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din clatite, umplute cu somon afumat si ton:

Mai intai se pregatesc clatitele;intr-un bol se pun ouale,sare,si faina si se amesteca bine si cu putin lapte pana se desfac cocoloasele ajutandu-ne de un tell se continua cu lapte pana se obtine aluatul de clatite si sa nu uitam si uleiul.Coacem clatitele intr-o tigaie ma mare ca dimensiune si le lasam sa se raceasca.Intre timp pregatim branza tocand mai intai mararul si ceapa le punem peste branza si amestecam bine adaugand si un praf de sare.Tonul il scurgem bine de apa punand in sita stropind cu o lingurita de zeama de lamaie.Clatitele reci pe ele intindem un strat nu prea gros de branza trei sferturi din suprafata si peste el punem felii de somon si dupa aceea rasucim sul clatita punand-o in folie de aluminiu strans,se da la frigider pentru cateva ore sau pe a doua zi.La fel se face si cu pestele ton.Se taie felii si se pun pe platou cu frunze de salata verde.Pofta buna,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din clatite, umplute cu somon afumat si ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

mamaieelena 1

26.03.2012, 22:25

simona multumesc

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:16

arata ffffffffffffff bine

Krystyan Trendy 1

10.12.2013, 09:26

grozave

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv clatite cu branza si dovlecel