Rulouri din piept de pui cu carnati si castraveciori

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 1 Iul 2015 | 4329 vizualizari

 

Se fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!

 

INGREDIENTE

  • 5 felii piept pui
  • 3 castraveciori murati
  • 2 carnati din carne de porc
  • sare
  • piper
  • ulei (pentru prajit)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui cu carnati si castraveciori:

Feliile de piept de pui le spalam si le stergem bine de apa cu ajutorul unui servet de hartie. 

Daca sunt prea groase le batem putin pentru a le subtia. Astfel se vor rula mai usor.

Castraveciorii ii feliem pe lugime in felii subtiri, indepartand mai intai capetele.

Intr-o tigaie punem putin ulei si lasam sa se incinga. Carnatii ii taiem fiecare in trei si ii prajim bine pe toate partile. Scoatem carnatii pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in excces. 

Luam o felie de piept de pui, presaram sare si piper dupa gust, asezam felii de castravecior si o bucata de carnat la un capat. 

Rulam pieptul de pui si il fixam cu ajutorul a doua-trei scobitori. 

Incingem bine putin ulei intr-o tigaie si prajim rulourile de pui cateva minute pe ambele parti. 

Scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces. 

In momentul servirii indepartam scobitorile. 

Se servesc calde alaturi de legume, salate, sosuri . 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui cu carnati si castraveciori" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant