Rulouri din piept de pui invelite in bacon.

de lilik in Pui, 3 Oct 2012 | 8994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui feliat (eu am obtinut 10 felii)
  • 10 felii de cascaval
  • 10 felii de bacon
  • sare,piper
  • 2 catei de usturoi
  • 50 gr unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 pahar vin alb de 200 ml(sau 100 ml cognac)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui invelite in bacon.:

Daca feliile de piept sunt prea groase le batem putin.


Luam cate o felie de piept de pui,presaram deasupra sare si piper,apoi punem o feliuta de cascaval,rulam si invelim ruloul in bacon si fixam cu o scobitoare.


Procedam astfel cu fiecare felie de piept.


Intr-o tigaie punem untul sa se topeasca si uleiul de masline,apoi punem usturoiul intreg.Cand usturoiul incepe sa se rumeneasca il scoatem si punem rulourile sa se rumeneasca frumos pe toate partile(focul sa fie potrivit).


Cand s-au rumenit frumos,stingem cu vin alb(sau cognac),punem capacul si mai lasam pe foc pana se evapora lichidul.(atunci ar trebuii sa fie gata,dar pt a fi siguri taiem un rulou in 2).


Cand sunt gata,dam deoparte si servim cu garnitura preferata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui invelite in bacon." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

lilik 1

04.10.2012, 17:58

Multumesc frumos Ruxy draga mea

jojogeo 1

12.10.2012, 20:27

am fcaut,foarte bune..ca sa tai pieptul de pui mai usor l-am congelat
putin.nu am mai pus sare deloc ca baconul are un gust destul de sarat dupa ce il prajesc plus branza..oricum a fost o bunatate si cu sosul de vin

lilik 1

13.10.2012, 19:04

Jojogeo imi pare nespus de bine ca ai fost incantata de rezultat
iti multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu de pui