Rulouri din piept de pui invelite in bacon.

de lilik in Pui, 3 Oct 2012 | 12244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui feliat (eu am obtinut 10 felii)
  • 10 felii de cascaval
  • 10 felii de bacon
  • sare,piper
  • 2 catei de usturoi
  • 50 gr unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 pahar vin alb de 200 ml(sau 100 ml cognac)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui invelite in bacon.:

Daca feliile de piept sunt prea groase le batem putin.


Luam cate o felie de piept de pui,presaram deasupra sare si piper,apoi punem o feliuta de cascaval,rulam si invelim ruloul in bacon si fixam cu o scobitoare.


Procedam astfel cu fiecare felie de piept.


Intr-o tigaie punem untul sa se topeasca si uleiul de masline,apoi punem usturoiul intreg.Cand usturoiul incepe sa se rumeneasca il scoatem si punem rulourile sa se rumeneasca frumos pe toate partile(focul sa fie potrivit).


Cand s-au rumenit frumos,stingem cu vin alb(sau cognac),punem capacul si mai lasam pe foc pana se evapora lichidul.(atunci ar trebuii sa fie gata,dar pt a fi siguri taiem un rulou in 2).


Cand sunt gata,dam deoparte si servim cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui invelite in bacon." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

jojogeo 1

12.10.2012, 20:27

am fcaut,foarte bune..ca sa tai pieptul de pui mai usor l-am congelat
putin.nu am mai pus sare deloc ca baconul are un gust destul de sarat dupa ce il prajesc plus branza..oricum a fost o bunatate si cu sosul de vin

lilik 1

13.10.2012, 19:04

Jojogeo imi pare nespus de bine ca ai fost incantata de rezultat
iti multumesc

Ancutsa 1

09.10.2017, 15:18

Yammmi, arata tare bine!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8247 puncte

Rocsi

4922 puncte

Constelatialeu

4723 puncte

RODIMUR

3513 puncte

Ksenya

2276 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis cu friptura de porc, sos pesto si legume coapte

ieri la 19:31

Mancare de masline si carne de vitel

de Bunica 7

ieri la 13:53

Desert Preanici sau turtite dulci basarabene

de RODIMUR 7

pe 27.09 la 21:48

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu