Rulouri din pulpe de pui cu prosciutto crudo

de LUK in Pui, 22 Sep 2011 | 7058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui dezosate
  • prosciutto crudo(cate o felie pentru fiecare pulpa)
  • cascaval (cate o bucatica pentru fiecare pulpa)
  • 1 ou
  • faina,pesmet
  • scobitori
  • ulei 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din pulpe de pui cu prosciutto crudo:

Pulpa de pui se bate usor cu ciocanul pentru snitele.Optional puteti curata grasimea.


In interiorul pulpei asezam o felie de prosciutto apoi o bucatica de cascaval.Rulam,prindem la capete cu scobitori.


Punem uleiul la incins.Amestecam faina cu pesmetul.Batem oul.


Dam rulourile prin ou,pesmet apoi prajim in uleiul incins pe toate partile pana cand se rumenesc frumos.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din pulpe de pui cu prosciutto crudo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

LUK 1

27.09.2011, 08:30

oo mamaie nu e deloc asa..dar am mult noroc ca ma ajuta si sotul la multe..ca de cand am inceput serviciul..nu prea mai am timp de nimic..

mihaelar63 1

01.10.2011, 08:59

Super-apetisant

Lau 1

03.10.2011, 22:35

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui